Szórakozás

Zalatnay Sarolta bíróságra megy: már 8 milliót követel

Az énekesnő még 2016 novemberében szenvedett balesetet egy érdi bevásárlóközpontban, ahol legurult a lépcsőn. Az esés következtében hat bordája tört el és sokáig kezelésre szorult. Zalatnay Sarolta és ügyvédje mindezek után négy milliót szerettek volna kapni az üzemeltetőktől, de nem sikerült megegyezniük, így perre viszik az ügyet, ahol már 8 millió forintot követelnek.

Egy évig szenvedtem a baleset miatt, és még mindig előfordul, hogy légszomjam van és szúr az oldalam. Szerettem volna egy életre elfelejteni azt a szót, hogy bíróság, de nincs más választásom, perre kell mennem. Nem sikerült ugyanis megegyezni a céggel, pedig még a lányom, Niki is próbált segíteni, tárgyalt a cég angliai központjában, de hiába

– mondta a Blikknek Zalatnay.

Zalatnay Cininek kell a pénz, ezért törött bordáival is színpadra áll
Az énekesnőnek ez létkérdés, hiszen nyugdíja mindössze 56 ezer forint.

Az énekesnő ügyvédje, dr. Lichy József azt is elmagyarázta, hogy miért érzik jogosnak követelésüket.

Magát a baleset tényét nem vitatja a bevásárlóközpont, de úgy érzik, nem terheli őket felelősség. Ám létezik egy kormányrendelet, amely előírja az üzemeltetési feltételeket, például a lépcsők olyan kialakítását, hogy azok ne legyenek balesetveszélyesek. Ez a lépcső azonban az volt, a feltehetően a csúszásmentesítés érdekében használt, de nem körültekintően kiválasztott ragacs miatt, amelybe ügyfelem lába beleragadt és emiatt történt a súlyos baleset.

Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik