Szórakozás

Élő adásban alázta meg kutyája a gazdit, aki szerint ebe vegetáriánus

Azonnal ráment a hússal teli tálra, amint a stúdióban elé rakták.

Kellemetlen pillanatokat élt át egy brit nő az ITV televízió reggeli műsorában, ahol vegetáriánus diétára fogott huskyjával jelent meg. Lucy Carrington – aki egyébként nem vegetáriánus – állította: Storm nevű kutyája volt az, aki a zöldségeket választott ételnek, és ezért kezdte el idén nyáron csak zöldségekkel etetni.

Ezért csak olyan tápokat választott neki, amik hús nélkül készültek, és a csak a zöldségmaradékokat adta oda neki a saját ételéből.

Azonban a This Morning című műsor stúdiójában Storm teljesen egyértelművé tette, hogy ő mégis mit szeretne enni. Amikor kiraktak neki egy tál zöldséget, valamint egy tál húst, a husky azonnal szagolni kezdett, és lelkesen indult a tálak felé.

A zöldségekkel azonban egyáltalán nem törődött, és egyenesen a hússal teli tálhoz ment, majd vidám falatozni kezdett. Néha ugyan bele-beleszagolt a zöldséges tálba, de gyorsan el is fordult onnan, vissza a húsokhoz.

A tévés szereplésnek végül Storm örülhet a legjobban. Gazdija ugyanis közölte: látva, hogy milyen nagy örömmel ette a húst, már nem fog neki vegetáriánus ételeket adni.

A kiemelt képen Storm, a husky, a zöldségekkel és a hússal teli tálak előtt. Fotó:YouTube/ITV This Morning

Ajánlott videó

Olvasói sztorik