Szórakozás

Arnold Schwarzenegger is csatlakozott Törőcsik Mari alapítványához

Már hat éve annak, hogy Törőcsik Mari megalapította a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt, ami a sztárok jótékonysági célra felajánlott plüssállataiból hirdet aukciót minden évben.

Az alapítvány támogatói között volt már Ryan Gosling és Harrison Ford is, most pedig újabb világsztár állt a jó cél mellé, Arnold Schwarzenegger. A színésznő a Borstól tudta meg a jó hírt.

Annál nagyobb megtiszteltetést aligha tudok elképzelni, mint hogy Arnold Schwarzenegger a mi alapítványunkat tiszteli meg a jelenlétével. Vannak sztárok és világsztárok, azon belül jó és kevésbé tehetséges színészek. Ő olyan kultikus világsztár, aki páratlan tehetséggel bír, ráadásul ezzel a nemes cselekedettel azt is bebizonyította: nemcsak színésznek kiváló, hanem embernek is. Köszönöm neki

– mesélte meghatottan a lap munkatársának Törőcsik, aki egészségi állapotától függetlenül reméli, idén is részt tud venni az aukción.

Az alapítvány ötletadója amúgy Kárász Róbert, akit szintén felkeresett a Bors.

December 5-én kerül megrendezésre az idei aukció, amin az újonnan csatlakozott Arnold Schwarzenegger által felajánlott macit is árverésre bocsátjuk. Az ő plüssállatával reméljük, megdöntjük az eddigi csúcstartó, Harrison Ford macijának értékét is, ami négymillió forint volt

– mesélte a műsorvezető.

(Kiemelt kép: Robert Cianflone/Getty Images)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik