Szórakozás

Így változott Meghan Markle stílusa, mióta hercegné

Meghan Markle már 100 napja hercegné,  ami nem sok idő, mégis gyorsan kellett alkalmazkodnia a királyi udvar szabályaihoz, és felvenni például az öltözködési etikettet. Megmutatjuk, hogyan változott a stílusa, mióta Harry herceg felesége lett.

Tavaly még simán megtehette, hogy szakadt térdű farmerben és hatalmas, pakolós táskával mutatkozik. A kócos konty stílusának legfőbb jellegzetessége volt, ami teljesen elfogadható egy színésznőtől, de egy hercegnétől abszolút nem.

Karwai Tang/WireImage

Az eljegyzés után azonnal befogadták a családba, ahol már bizonyos elvárásoknak kellett megfelelnie, így stílusa sokkal kifinomultabbá kezdett válni. De még mindig nem tartotta magát ahhoz  a szabályhoz, hogy fedett vállakkal jelenjen meg.

Victoria Jones WPA Pool/Getty Images

Próbálkozott megfelelni a királyi etikettnek, de voltak olyan mellélövései, mint például el a kalap, amit a szar emojihoz hasonlítottak.

Chris Jackson/Getty Images

Esküvője után, a júniusi Royal Ascot lóversenyen már pontosan úgy nézett ki, ahogy egy hercegnétől elvárják, tökéletes kalapválasztás, visszafogottan elegáns, csinos, ízléses ruha.

Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

Júliusban időnként annyira sikerült eltalálnia az ruháit, hogy ő volt a legjobban öltözött a családból egy-egy eseményen. Modern, újító, mégis a hagyományokat tiszteletben tartva.

Anwar Hussein/WireImage

Augusztusra úgy tűnik, tényleg megtalálta saját stílusát.

Antony Jones/Getty Images

Kiemelt kép: Victoria Jones WPA Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik