Szórakozás

99,99% hogy Vastag Csaba is elvállalta a TV2 új műsorát

Az ősszel induló  Csak show és más semmi című műsor celeb szereplői közül eddig csak két résztvevőt ismerünk biztosan. Tatár Csillát és Köllő Babettet már hivatalosan is bemutatta a TV2, ám a harmadik – és egyben első férfi szereplőről –  eddig csak egy titokzatos videót láthattunk.

Csak show és más semmi 🔥 (@csakshowesmassemmi) által megosztott bejegyzés, Aug 6., 2018, időpont: 2:38 (PDT időzóna szerint)

A meztelen felsőtest alapján még sok mindenkire tippelhetnénk, de ha alaposabban megnézzük a felvételt, hamar ráismerhetünk a tulajdonosára. Már az is sokat elárul, hogy a fej nélküli celeb mikrofonokkal zsonglőrködik, de az igazi megvilágosodást, a jobb csuklójára tekert villa jelenti.

A különös kiegészítőt pedig eddig csak Vastag Csabán lehetett láti. Rajta viszont jó régóta. Igazából még nem is láthattuk máshogy. Már akkor is viselte, amikor megnyerte az X-Faktort.

Vastag Csaba (@csabavastag) által megosztott bejegyzés, Júl 20., 2018, időpont: 9:15 (PDT időzóna szerint)

Vastag Csaba (@csabavastag) által megosztott bejegyzés, Ápr 19., 2018, időpont: 9:38 (PDT időzóna szerint)

Update: Már 100%, hogy Vastag Csabáról van szó.

Csak show és más semmi 🔥 (@csakshowesmassemmi) által megosztott bejegyzés, Aug 8., 2018, időpont: 1:43 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik