Szórakozás

Hamarosan lezárják a nyomozást a VV Fanni-ügyben

VV Fanni (vv fanni)
VV Fanni (vv fanni)

Az egykori villalakó, Novozánszki Fanni tavaly novemberben tűnt el és habár a rendőrség hamar arra utaló bizonyítékokat talált, hogy a lány már nem él, a teste azóta sem került elő. Pedig pénzt nem kímélve nyomoztak az ügyben, még az FBI segítségét is igénybe vették.

VV Fanni (vv fanni, )
Erre az eredményre jutott az FBI VV Fanni ügyében
Két amerikai nyomozó, egy hétig dolgozott az eseten.

Májusban még meghosszabbították a nyomozást, ahogyan a gyilkossággal gyanúsított férfi előzetes letartóztatását is, most azonban úgy tűnik, hamarosan a végéhez ér a kilenc hónapja tartó nyomozói munka.

Én is úgy tudom, hogy hamarosan lezárják a nyomozati szakaszt, ami nagyon nagy teljesítmény ennyi idő után, általában sokkal több ideig szokott tartani egy ekkora ügyben. Meglátásom szerint nagyon profi és összehangolt munka folyt a hatóság részéről. Mind a magam nevében, mind a Novozánszki család nevében elmondhatom, milyen nagy megkönnyebbülés, hogy belátható időn belül pont kerülhet az ügy végére

– mondta a Blikknek a család ügyvédje, dr. Lichy József.

A rendőrség a holttest hiányában is vádat emelhet B. László ellen, de Fanni édesanyja, Katalin még mindig bízik abban, hogy tisztességesen elbúcsúzhat lányától.

Bár valóban örülök, ha az igazi bűnös megkapja méltó büntetését, azért titkon mindennap azzal a reménnyel kelek, hogy egyszer megszólal a telefonom, hogy megvan a lányom holtteste. Szeretnék tőle méltóképpen végső búcsút venni.

Kiemelt kép: RTL2 Sajtóklub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik