Szórakozás

Erre az eredményre jutott az FBI VV Fanni ügyében

VV Fanni (vv fanni, )
VV Fanni (vv fanni, )

A magyar rendőrség már tavaly november óta keresi VV Fanni holttestét eredménytelenül, annak ellenére, hogy pénzt nem kímélve, mindent bevetettek a nyomozás során. Ezért döntöttek úgy, hogy az FBI-tól kérnek segítséget. Az amerikai nyomozóhatóság két embere utazott hazánkba és közel 80 millió forintért egy héten át dolgoztak az ügyön.

Az FBI is nyomoz VV Fanni meggyilkolásának ügyében
Az amerikaiak két nyomozót küldtek Magyarországra.

Mint kiderült, az FBI embereit a Szalkszentmártoni bányatavakhoz vezették a nyomok, ami ugyan mutat némi eltérést a magyar nyomozók eredményeivel szemben, de az egykori valóságshow szereplő teste továbbra sem került elő.

A magyar hatóság az autó GPS-jelei és a telefonszolgáltató jelei alapján mérte be B. László útját, az FBI viszont a mobilja wifirendszerének adatait nézte, és így pár kilométeres eltérés van. Míg B. László azt mondta, hogy Dunavecse után, addig az FBI adatai szerint Szalkszentmártonnál fordult vissza, ahol bányatavak is vannak

– árulte el a Borsnak a gyanúsított egykori védője, dr. Brodmann Péter, aki szerint azonban ez semmit nem bizonyít.

Hét hónap elteltével nem egyszerű pontosan visszaemlékezni, hogy egy út során az ember hol fordult vissza az autóval, de László megmondta a nyomozóknak, hogyha a jelek azt mutatják, akkor az biztosan úgy is volt. De miért ne tehette volna?

A tavakat korábban búvárok kutatták át, de semmit nem találtak.

Kiemelt kép: RTL2 Sajtóklub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik