Szórakozás

Ezek a legérthetetlenebb celebreklámozások

Az influenszer hivatás egyik alapvetése, hogy csak olyan termékkel vállalnak együttműködést, melyet 100%-ban önazonosnak éreznek, és hitelesen be tudják illeszteni az addigi közösségi média-posztjaik közé. De az élet nehéz döntések sorozata, és nem mindig sikerül úgy, ahogy azt elterveztük – vagy mert túl csábító az ajánlat vagy csak azért, mert rosszul mérjük fel a helyzetet. Összegyűjtöttük azokat a posztokat és videójeleneteket, ahol durván kilógott a lóláb.

Strandra csakis fogfehérítőben

A Feleségek luxuskivitelben második évadában Köllő Babett a strandra vitte a ki a fogfehérítőt, és be is rakta a szájába, amin a többiek sikítva nevettek. Mert egy rendes influenszer nem tölti tétlenül a strandon az időt, hanem valaki hasznosat csinál közben, például fehéríti a fogát. Mire hazaér, vakítóbb lesz a mosolya, mint a Nap.

Fotó: Viasat

Akinek a fogkrém is elég az elbűvölő mosolyhoz

Kiss Ramónánál gyakorlatilag mindig van legalább kétféle fogkrém, és szabadidejében a fogkrémtubusokkal vicceskedik. Azért a mosoly szerencsére sokkal természetesebb és életszerűbb, mint a posztszövegek megfogalmazása.

Ugye mindenki sminkben, és ezzel az arckifejezéssel szokott fürdeni a kádban?

Érzékeny fogak és eltorzult arc

Pintér Adrienn Ada a másik oldaláról fogta meg ugyanezt a témát: bemutatta azt az elemi szenvedést, amikor az ember érzékeny fogait fájdalom éri. Ezután megkérdezte követőitől, hogy ők milyen fejet szoktak vágni fogfájás közben. Fontos téma, szükséges róla beszélni.

Amikor igazán prémium együttműködés nem jön össze

Ha egy Balaton-parti, romantikus hangulatú piknikre gondolunk, ahova a fonott kosárba csomagolt étkészletet is visszük magunkkal, mi az első étel, ami beugrik, amit kellemes lenne elfogyasztani ilyen környezetben? Hát persze hogy a csipsz! Olyan odaillő a csipszeszacskó ezen a képen, mintha olyan pizzát ennénk az olasz tengerparton, amit 290 forintért lehet venni a nagykörúton. Mádai Vivient az utóbbi időben egy csipsz-, illetve egy üditőitalgyártó szponzorálja, ezért mindenhova csipszet és gyümölcsleves dobozt kell vinnie magával. Mindenhova.

Kárpáti Rebeka sem járt jobban.

Nézzétek milyen szuper meglepetést kapott @rebekarpati Te milyen Lay’s chipset vinnél magaddal egy jó piknikre? #lays #laysnyar

Lay’s Hungary (@layshungary) által megosztott bejegyzés, Júl 24., 2018, időpont: 8:06 (PDT időzóna szerint)

Nemdohányzóként (?) e-cigit reklámozni

Vajna Tímea ritkán rak fel fizetett együttműködést jelző posztokat, jól menő üzletasszonyként bizonyára nincs szüksége ilyesmire.

Next -> #cannes #france 🤗 #electriccigarette

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés, Máj 6., 2018, időpont: 10:22 (PDT időzóna szerint)

via GIPHY

Itt nem jelezte, hogy fizetett reklámról lenne szó, de a kép tartalma nagyon szokatlan és furcsa, nekünk valami igen gyanús.

🤔 face? 🤪🤣 #iseeyou 💫What is your future?

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2018, időpont: 7:19 (PDT időzóna szerint)

A nagyi büszke lesz rá

Gondolnák, hogy Dukai Regina két fotózás és tengerparton pózolás közt Ramával süt otthon? Nos, mi sem.

Pici korom óta szeretek a konyhában tevékenykedni! Eleinte csak a krémes, habos edényekben voltam benne derékig, hogy megsemmisítsem, amit Anyukám benne hagyott 😅, de aztán a szüleim és a nagyszüleim szépen lassan befogtak minket Gergővel, hogy mi is részt vegyünk egy-egy folyamatban. A családomban mindenki (fiúk-lányok egyaránt) jól süt/főz, így én sem maradhattam le! A legjobb érzés, amikor a szeretteid mindent befalnak, amit sütöttél és nem csak azért, mert szeretnek!😂😅 Nálunk hagyomány volt, hogy a Rama arany kockájával készítsük el a finomságokat és a legnagyobb öröm amellett, hogy most már laktózmentes/vegán formában is kapható, hogy egy ilyen nagy múltú céggel dolgozhatok együtt, ami miatt a 92 éves Nagyim biztosan büszke lesz rám!🙏🏼 #reklam #sutnijo #megertekorankelni #rama #lactosefree #bakery #cinnamonrolls

Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés, Márc 14., 2018, időpont: 6:15 (PDT időzóna szerint)

Természetes pózokban minden hihetőbb

Weisz Fannit az Orex fizette be egy luxusnyaralásra, amiről bőséges képanyaggal látta el a követőit. Közben azért a többi együttműködését sem hanyagolta el, a ruhamárkákat mindig betaggelte tisztességesen. Nehezen, lassan, de azért úgy a százötvenedik poszt tájékon mi is megértettük, hogy NAGYON jól érezte magát.

Fotó: Instagram / @realweiszfanni

Shrek is megirigyelhetné

Mármint ezt a szép zöld arcmaszkot Koholák Alexán.

via GIPHY

Itt vajon mit reklámoznak?

Nyári Diát is elvesztettük egy kis időre, miután minden parkban meg kellett állnia jegesteát inni.

Kiemelt kép: Viasat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik