Szórakozás

Ezreket menthetnek meg ezek a kézzel írt, szívhez szóló üzenetek

Laurain, akinek a lánya öngyilkos lett, szeretne minél több embert lebeszélni az öngyilkosságról.

Teresa Kirrage nyolc évvel ezelőtt tragikusan fiatalon, 30 évesen hunyt el. A depresszióban szenvedő fiatal anyuka felhívta anyját, Laurain Mosdellt, és megkérte, hogy vigyázzon két gyermekére, majd pedig megszakította a hívást és levetette magát egy basingstoke-i hídról.

Az anyuka már csak a rendőröktől tudta meg, hogy mi történt a hívás után. Teresát kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni.

Azóta eltelt nyolc év, de az 56 éves Laurain barátnőjével, Natalie Smith-szel még ma is azért tesz erőfeszítéseket, hogy minél kevesebb emberrel történhessen ilyen tragédia.

Az autópályák felett átívelő hidakra, felüljárókra – amelyek sajnos gyakori helyszínei az öngyilkosságoknak – kézzel írott üzeneteket tűznek ki, amelyekben megpróbálják meggyőzni a depressziós embereket arról, hogy ne ugorjanak a halálba.

facebook.com/laurain.mosdell

Laurainék nemcsak lokálisan gondolkodnak: arra kértek mindenkit, hogy osszák meg Facebook-bejegyzésüket, és tűzzenek ki hasonló motivációs üzeneteket, hogy a lehető legtöbb embert le lehessen beszélni az öngyilkosságról.

Íme néhány üzenet:

Tedd a kezed a szívedre. Érzed a szívverést? Oka van annak, hogy élsz, úgyhogy SOSE ADD FEL.

facebook.com/laurain.mosdell

Nem meghalni akarsz, csak azt akarod, hogy megszűnjön a fájdalom

facebook.com/laurain.mosdell

Nem, nem vagy egyedül. Igen, néha mindannyian így érezzük. De nem, nem fogsz mindig így érezni. Igen, jobb hely ez a világ, ha te is a része vagy.

facebook.com/laurain.mosdell

Kérlek, ne add fel. Szeretnek téged. Csak egyszer élsz, úgyhogy csinálj bármit, ami boldoggá tesz, légy bárkivel, aki mosolyt csal az arcodra.

facebook.com/laurain.mosdell

 

(via Facebook)

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik