Szórakozás

Minden hülye trendet nekiállunk követni, ha celebek hozzák divatba?

Rengeteg fura, vagy mondjuk ki, értelmetlenül hülye trend indult azért, mert egy híresség divatba hozta, az emberek pedig mentek utána ész nélkül. Most, hogy Rihanna rajzolt, 2 milliméter széles szemöldökkel szerepel a Vogue címlapján, nekünk is utánoznunk kell? Mint ahogy tettük azt a ’90-es években a Britney-szoknyával és legutóbb az idétlen apró szemüvegekkel? Reméljük, hogy nem, de azért itt vannak a legbénább trendek, amiket celebek miatt álltunk neki követni. 

Most vessünk véget ennek a napszemüvegtrendnek, köszi
Túléltük a Crocsot, az Uggot, az O Baget, ezt inkább el se kezdjük.

Britney-szoknya és szoknyanadrág

Britney Spearsnek legalább két szörnyű trendet köszönhetünk, az egyik természetesen a ’90-es évek legnagyobb tinilány-slágeréből, a Baby One More Time-ból ismert Britney-szoknya. Ekkoriban nem volt 10-15 éves lány, akinek a szekrényében ne lapult volna egy rövid, rakott szoknya, lehetőleg kockás, mert bár a klipben sima feketét visel, mindenki tudta, hogy utcára kockásat hord.

A másik, divatvilág ellen elkövetett támadása az úgynevezett szoknyanadrág volt, ami nem a bő szabású nadrágszoknyát jelenti, hanem a szó két összetevőjét egymáson, azaz egy hosszúnadrágra ráépített szoknyát. Értelme és funkciója nulla, viszont legalább hülyén néz ki.

Brian Rasic/Getty Images

Frufruszörnyek

A szemet kitakarótól a túl röviden át a betonra hajlakkozottig, illetve a bukósisakra emlékeztetőig volt itt minden. Köszönjük Justin Biebernek, Taylor Swiftnek és Emma Robertsnek a közreműködést.

Mark Sullivan/WireImage
Gregg DeGuire/FilmMagic
Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Mosómedve smink

A füstös szemek fantázianevű smink nagyon szexi tud lenni, kivéve, ha annyira túltolják, mint Taylor Momsen. Az emó-korszakban tömegek viseltek ilyet minden következmény nélkül. Pedig.

Kevin Mazur/WireImage
Andy Lyons/Getty Images

Színes hónaljszőr

Ki más hozta volna divatba, mint Miley Cyrus, aztán a trend futótűzként terjedt, és mindenki kék meg zöld hónaljjal kezdett szaladgálni, szerencsére főként az USA-ban. Aztán amilyen gyorsan jött, olyan hamar le is csengett ez az őrültség.

Instagram/ @mileycyrus

Papapapartiszemcsi

Minden értelmetlen trend közül az egyik legindokolatlanabb volt a mindent takaró rácsos partiszemüveg, amelyből konkrétan semmit nem lehetett kilátni, viszont nagyon menőn nézett ki. Ja nem. Kanye West honosította meg 2007-ben, országunkba pedig Fluor Tomi és SP hozták be a trendet 2010-ben.

Dave Hogan/Getty Images

Háremnadrág

A háremnadrágban az volt a jó, hogy mindenkinek egyformán rosszul állt, így bátran hordhatta az is, aki nem érezte tökéletesnek az alakját, meg az is, aki igen, viszont szerette volt ezt az összehatást valamilyen különös okból elrontani. Először MC Hammer 1987-es klipjében láthattuk, azután pedig két évtizeden át folyton újra és újra megjelent, még mindig nem szabadultunk meg tőle végleg, ráadásul rengeteg celeb imádja hordani, például Demi Lovato, akinek egyébként nem is áll annyira szörnyen.

Gregg DeGuire/Getty Images

Pucérruha

A teljes testfelületet fedő, ám minden kényes részt megvillantó, lehetőleg csillámokkal ellátott dresszt Lady Gaga és Rihanna közösen terjesztették el. Jár nekik a gratuláció.

Taylor Hill/FilmMagic
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Melltartó utcára

A legjobb melegítőalsóval, de farmerrel vagy szoknyával is nagyon egyedi hatást kelt a melltartó utcára. Pár éve nálunk is divatba jött a bralet, de nem kell ezért külön vásárlást rendezni, simán elég felvenni az egyik kedvenc melltartót minden körítés nélkül. A műfaj legjelesebb képviselői Hailey Baldwin és Kim Kardashian.

Hailey Baldwin (@haileybaldwin) által megosztott bejegyzés, Ápr 14., 2018, időpont: 11:29 (PDT időzóna szerint)

Stefanie Keenan/Getty Images for BALMAIN

Nyakig húzott harisnya

Lady Gaga nadrággal sem szokott szórakozni, elég maga a nyakig húzott neccharisnya, de láttunk már nadrágból felfele kilógó verziókat is. Nehéz dönteni, hogy melyik  szebb.

Ray Tamarra/WireImage

Kiemelt kép: Instagram / @badgalriri

Ajánlott videó

Olvasói sztorik