Szórakozás

Palvin Barbarát ismét Dylan Sprouse társaságában látták

Az utóbbi hetekben sokat pletykáltak arról, hogy Palvin Barbara és Dylan Sprouse gyakran találkoznak, gyanús, hogy randiznak. Palvin a Borsnak adott interjúban beszélt egy srácról, aki elképzelhető, hogy a 25 éves színész volt.

Néhány hete így mesélt az új fiúról Palvin Barbara:

Van egy fiú, akivel fél éve beszélgetünk, és olyan, mint én. Ő például ha befordulok, akkor vagy megpróbál felvidítani vagy egyszerűen kiröhög. Lehet, hogy azért, mert ennyire hasonlóak vagyunk, el tudjuk majd hessegetni ezeket a negatív dolgokat, de lehet, megunja, hogy „basszus, már megint rossz kedve van, nekem kell őt felvidítani”. Ezért sem lehet tudni, ki vagy mi az, ami bejön nekem, de számomra is meglepő, hogy most éppen ő tetszik. Úgy érzem, hogy öt év után lehet egy kapcsolatom. Mindjárt el is bőgöm magam…

Lehetséges, hogy Dylan Sprouse ez a srác, akiről szó van, ugyanis újabban többször is felbukkantak egymás Instasztorijaiban, a focivébét is együtt nézték Moszkvában, most pedig moziban látták őket  New Yorkban. Ő az a srác, akivel az utóbbi időben Palvin a legtöbb időt tölti:

Jim Spellman/WireImage

Kiemelt kép: Getty Images / Han Myung-Gu/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik