Szórakozás

Szaúdiak tettek ajánlatot az eladó magyar bojlerre a Tomorrowlanden

Kedden az egész magyar internetet bejárta az a felvétel, amin magyar fiatalok „eladó bojler” feliratú kartontáblával buliznak az egyik legnépszerűbb és legnevesebb európai fesztiválon, a belga Tomorrowlanden.

A 24.hu-nak sikerült elérni a fiúkat, akik álmukban sem gondolták, hogy ekkora karriert futnak majd be Magyarországon.

Molvay Gábor, az egyik ötletgazda lapunknak elmondta, a feliratot három haverjával – Kecskés Szilveszterrel, Kucsera Gáborralés Hamar Csabával – együtt találták ki, akikkel a kifele úton ismerkedett meg a buszon.

Reggel tizenegy nemzet képviselőivel pálinkáztunk, aztán elkezdtünk gondolkozni, hogy milyen frappáns szöveget kellene ráírni a kartonra. Volt több táblánk is, de ez tükrözte a legjobban a magyar valóságot, ha lehet így fogalmazni.

A tábla két napot élt túl, utána elhagyták valahol, de addig rengeteg külföldi kérdezte meg tőlük, hogy mit jelent az eladó bojler.

Fotó: Molvay Gábor

Mivel szóban ezt a fogalmat nem a legegyszerűbb elmagyarázni, ha már végképp nem ment, fotót mutattak róla az érdeklődőknek. És volt, aki meg is vásárolta volna a készüléket.

Odajött hozzánk két szaúdi srác, akiknek szintén elmondtuk, miről lenne szó. Annyira megtetszett nekik, hogy 50-100 eurót is fizettek volna érte, mert hasznát vették volna neki a kempingben. Persze az üzletet nem sikerült megkötni, mert bojler pont nem volt nálunk, de kíváncsiak voltunk, mennyiért tudnánk elpasszolni

– mondta Molvay.

A srácok egyébként bekerültek a Tomorrowland hivatalos újságjába is, ahol többek közt azt nyilatkozták, hogy a pálinka tradicionális magyar reggeli.

Fotó: Molvay Gábor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik