Szórakozás

Beyoncé húga tehetséges, mégsem sikerül betörnie a show-bizniszbe

Nem lehet könnyű egy világsztár árnyékában felnőni, pláne, ha majdnem ugyanolyan tehetségesek vagyunk, mint ő. Nagyon jól tudja ezt például Solange Knowles is, aki minden bizonnyal sosem lesz akkora sztár, mint huszonkétszeres Grammy-díjas nővére, Beyoncé. De vajon kiknek jutott még ez a sors? Ennek jártunk most utána.

Bár valószínűleg soha nem fogjuk megtudni pontosan, hogy a 32 éves Solange Knowles miért lett kevésbe ismert, mint nővére, egy biztos, utóbbi karrierjét nagyban megsegítette egykori együttese, a Destiny’s Child. Beyoncé 17 éves korában konkrétan már világsztár volt, ezzel ellentétben négy évvel fiatalabb húga ugyanennyi idősen férjhez ment és gyereket szült. Solange azóta is folyamatosan próbálkozik, az elmúlt 16 évben három albumot is kiadott, számtalan sorozatban és filmben szerepelt, de egyszerűen nem tud nővéréhez hasonlóan híres és sikeres lenni. Nevét talán egyetlen egyszer kapták fel igazán a médiában, ám az sem művészetének volt köszönhető, hanem annak, hogy a 2014-es MET-gálán úgy megverte sógorát egy liftben, hogy az még nekünk is fájt.

Dallas Lovato

Demi Lovato nővére, Dallas Lovato úgy látszik inkább a gyermek-szépségversenyek világában találta meg magát, erről tanúskodik legalábbis a TLC csatorna legsikeresebb műsorának, a Toddlers & Tiaras egyik epizódja, amelyben a 30 éves Dallas Lovato színészmesterség tanárként tűnik fel. Pedig Dallas Lovato majdnem olyan tehetséges énekes, mint öt évvel fiatalabb világsztár húga, erre pedig tökéletes bizonyíték az alábbi videó.

Robyn Lively

Ismerős Robyn Lively a neve? Ha nem, akkor sem kell kétségbeesni, mert nekünk sem, bár az a szomorú igazság, hogy Blake Lively 46 éves nővére egész sok filmben és sorozatban szerepelt már. A nézők láthatták már őt többek között a Twin Peaksben, a Gyilkos Elmékben vagy az X-aktákban is, 1991-ben pedig még Emmy-díjra is jelölték az ABC Afterschool Specialsben nyújtott epizódszerepe miatt, ám akkora sikereket, mint 16 évvel fiatalabb húga, soha nem tudott elérni.

Blake és Robyn Lively (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Michael Kors)

Trace és Noah Cyrus

Ha egyszer Miley Cyrus úgy döntene, hogy végleg feladja zenei karrierjét – és erre utaló jelek talán még voltak is mostanában – akkor sem kellene kétségbeesnünk, hisz a Grammy-díjra jelölt énekesnőnek két testvére is van, akik ugyanolyan tehetségesek, mint ő. Bár annyira még nem sikeresek, mint a Disney Channelnek köszönhetően ismertté vált testvérük, listánkon talán nekik van a legnagyobb esélyük arra, hogy egyszer majd igazán elismert művészek legyenek. A 29 éves Trace Cyrus a Metro Station nevű együttes frontembere és dalszerzője, a 20 éves Noah Cyrus Again című videóját pedig már több mint 50 millióan látták. Csak hogy tudjuk, mekkora számról is beszélünk pontosan, Solange Knowles videóját „csak” 29 millióan nézték meg, pedig nővére, Beyoncé mindenképp sikeresebb előadó, mint Miley Cyrus.

Austin Swift

Taylor Swift 26 éves öccse, Austin Swift zene helyett inkább a színészkedésben találta meg a boldogságát, bár sok sikert egyelőre még nem könyvelhet el magának. Olyan filmekben kapott eddig kisebb szerepeket, mint például a 2016-os Behálózva vagy szintén ebben az évben készült Az éjszaka törvénye című krimi. Austin Swiftet azonban nem feltétlenül kell féltenünk a sikertelenségtől, ha ugyanis egy kicsit is hasonlít nővérére – és itt a tudatos karrierépítésre gondolunk –, akkor hamarosan többet fogunk róla hallani.

Austin és Taylor Swift (Fotó: Christopher Polk/ACMA2014/Getty Images for ACM)

(Kiemelt kép: Daniel Zuchnik/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik