Szórakozás

Dundika: Négy gyereket terveztünk

Majka és gyerekeinek anyja, Dundika már nyolc éve együtt vannak és úgy tűnik, kapcsolatuk töretlen. Majoros Hajnalka szerint “baromság”, hogy megszelídítette volna a rappert, ő másban látja boldogságuk titkát.

Ő ugyanaz az ember, aki volt, talán a koránál fogva kicsit megfontoltabb, de ennyi. Ha megszelídítünk valakit egy kapcsolatban, az már soha nem lesz ugyanaz az ember, mint akibe beleszerettünk. Mindkettőnk számára az a fontos, hogy a lehetőségekhez képest ugyanaz a szerelmespár legyünk, mint akik a megismerkedésünkkor voltunk

– kezdte a Borsnak Dundika.

Fontos, hogy egy pár tagjainak legyen tere, legyen a családi élete mellett is magánélete, ami csak az övé. Azt gondolom, hogy a hosszú kapcsolat titka többek között ez, vagyis a külön élettér, hogy friss levegőhöz jussunk, majd újra hiányozzunk egymásnak, akár naponta többször is.

Dundika nem vágyik többre a főállású anyaságnál
A gyereknevelés teljesen kielégíti.

Majka párja arról is beszélt, hogy kapcsolatuk elején több gyereket terveztek, de most egyelőre jegelik a további családbővítést.

Négy gyereket terveztünk. Nos, ebből már meg van kettő, és ha őszinte akarok lenni, most nem lenne rossz egy kis szünet. Olivér 2,5 éves, most ment bölcsibe, és nagyon jólesik egy kis magamra fordított idő… aztán meglátjuk, hogy lesz. Ha négy gyerek lesz, annak is örülni fogok, de nyilván boldogok vagyunk kettővel is.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik