Szórakozás

Dundika nem vágyik többre a főállású anyaságnál

Ádám Judit
Ádám Judit

újságíró. 2018. 02. 17. 07:03

Korábban a témában:

Dunkika, az egykori playmate és Majka, a rapper és műsorvezető teljes mértékben a klasszikus családmodellt követik: anyuka gyereket nevel, apuka a kenyérkereső. A Blikk arról kérdezte Dundikát, hogy voltak-e valaha más tervei az életben, de a válasz nemleges volt. 

Szültem két gyermeket, Marián hat-, Olivér lassan kétéves. Négy év van kettejük között, talán mondhattam volna azt, hogy a két fiú érkezése között elkezdek valamit csinálni, de valójában azt gondolom, szerencsés helyzetben vagyok. Peti sok terhet levesz a vállamról, nekem csak a gyerekekkel kell foglalkoznom. Szerencsére megengedhetem magamnak azt a „luxust”, hogy főállású anya legyek.

– kezdi, majd azzal folytatja, hogy mivel a gyerekek apja nem sokat van otthon, és nem lehet rá számítani minden nap a vacsoránál sem, így tényleg szinte kirázólag rá maradnak a gyerekek. Kitér a gyerek-karrier kettős nehézségeire is:

Úgy érzem, társadalmi elvárás az, hogy mindenki dolgozzon, és mellette vállaljon gyereket, de azt látom, ez nagyon sok ener­giát kivesz az emberekből. Őszintén úgy érzem, ha bármibe belekezdenék, az a családom rovására menne.

Így ő megmaradna anyának, hiszen a modellkedés nem hiányzik neki, rövid, de tartalmas pályafutása alatt elérte, amit szeretett volna. A továbbiakból az is kiderül, hogy az idei Valentin-napot egy focimeccs miatt mondta le Majka, de Dundika csak nevetett, lazán kezeli a dolgot. Az esküvőről és a további gyerekekről szoktak beszélgetni, de nem mindennapos téma, és egyelőre nincsenek tervben konkrétumok. gyereknevelési kérdéseken néha összevitatkoznak, Majka szeretné lazábban venni a dolgokat, míg Dundika azt mondja, hogy

Kis katonákat akarok nevelni.

Kiemelt kép: Instagram / @majoroshajnalka

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A picture taken on October 4, 2016 shows a cameraman walking through the concrete obstacles in the disputed Kosovo-Montenegro border in the village of Cakor, western Kosovo. 
There are no guards in the uninhabited Rugova mountains bordering Montenegro, only sheep on pasture land, but a dispute over defining the borderline could push Kosovo into chaos as the political opposition views the demarcation deal as close to "treason". The tiny Balkan territory, which unilaterally proclaimed independence from Serbia in 2008, last year reached a border demarcation agreement with its western neighbour, but Kosovo's parliament has yet to ratify it.
 / AFP PHOTO / ARMEND NIMANI

Azt sem tudni, hol végződnek Magyarország szomszédai

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.