Szórakozás

Dundika nem vágyik többre a főállású anyaságnál

Dunkika, az egykori playmate és Majka, a rapper és műsorvezető teljes mértékben a klasszikus családmodellt követik: anyuka gyereket nevel, apuka a kenyérkereső. A Blikk arról kérdezte Dundikát, hogy voltak-e valaha más tervei az életben, de a válasz nemleges volt. 

Szültem két gyermeket, Marián hat-, Olivér lassan kétéves. Négy év van kettejük között, talán mondhattam volna azt, hogy a két fiú érkezése között elkezdek valamit csinálni, de valójában azt gondolom, szerencsés helyzetben vagyok. Peti sok terhet levesz a vállamról, nekem csak a gyerekekkel kell foglalkoznom. Szerencsére megengedhetem magamnak azt a „luxust”, hogy főállású anya legyek.

– kezdi, majd azzal folytatja, hogy mivel a gyerekek apja nem sokat van otthon, és nem lehet rá számítani minden nap a vacsoránál sem, így tényleg szinte kirázólag rá maradnak a gyerekek. Kitér a gyerek-karrier kettős nehézségeire is:

Úgy érzem, társadalmi elvárás az, hogy mindenki dolgozzon, és mellette vállaljon gyereket, de azt látom, ez nagyon sok ener­giát kivesz az emberekből. Őszintén úgy érzem, ha bármibe belekezdenék, az a családom rovására menne.

Így ő megmaradna anyának, hiszen a modellkedés nem hiányzik neki, rövid, de tartalmas pályafutása alatt elérte, amit szeretett volna. A továbbiakból az is kiderül, hogy az idei Valentin-napot egy focimeccs miatt mondta le Majka, de Dundika csak nevetett, lazán kezeli a dolgot. Az esküvőről és a további gyerekekről szoktak beszélgetni, de nem mindennapos téma, és egyelőre nincsenek tervben konkrétumok. gyereknevelési kérdéseken néha összevitatkoznak, Majka szeretné lazábban venni a dolgokat, míg Dundika azt mondja, hogy

Kis katonákat akarok nevelni.

Kiemelt kép: Instagram / @majoroshajnalka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik