Szórakozás

Gál Istvánné Jolcsi néni öt legfontosabb videója

Jolcsi néni a magyar internet egyik legszeretnivalóbb sztárja. Ez az öt videó bemutatja, miért érdemes követni a munkásságát.

Jolcsi néni, vagyis Gál Istvánné a magyar internet egyik legüdébb alakja, aki egy nyugdíjas örömeit dolgozza fel elbűvölő természetességgel, dokumentarista jelleggel.

Összeszedtünk öt olyan videót, amelyeket érdemes megnézni Jolcsi néni életművéből.

Videózásom története

Kezdjük rögtön egy alapművel. Ebben a videóban Jolcsi néni a tőle megszokott módon elmeséli, hogyan kezdett el videózni, és milyen motivációk vezérlik.

A híres autóvásárlásos videó

Ez az egyik legismertebb Jolcsi néni-videó. A budai nyugdíjas házaspár örömét mutatja be, amikor átveszik az új Suzuki SX4-es autójukat. Ez volt az egyik olyan videó, amellyel Jolcsi néni híres lett. Minden benne van a klasszikus Gál Istvánné-féle stílusjegyekből a könnyed jazztől a talpas betűkön át a narratív történetmesélésig.

A három családi autó bemutatása

Nem a Suzuki átvétele volt az egyetlen olyan videó, amelyben Jolcsi néni autós témát dolgozott fel. Összehasonlító videója üde színfoltot jelent a magyar autós újságírásberkeiben.

Torna időseknek

Ez a videó több okból is fontos. Egyrészt itt látszik a legjobban Jolcsi néni vágóképességeinek dinamikus fejlődése a kezdetek sterilebb videóihoz képest, másrészt ez adja át leginkább azt a lelkesedést, amelyet Jolcsi néni az egészséges élet iránt mutat.

Ganz-találkozó

Ismét egy fontos mérföldkő. Jolcsi néni videózásának kezdetei részben a Ganz-találkozókhoz vezethetőek vissza. Ez volt az egyik ok, amiért regisztrált a Youtube-ra, hiszen meg akarta mutatni a közös találkozásokat volt kollégáival és barátaival.

 

Szponzorált tartalom

Nem számít a kor, bárki beléphet a digitális lehetőségeket használók táborába, bárki lehet Most Generációs. A Telekom mindenkihez eljuttatja a digitális világ vívmányait a saját technológiai igényeinek megfelelően, hogy senki ne maradjon ki a Mostból. Hozz ki a többet a Most lehetőségeiből és ragadj kontrollert Jolcsi nénivel!

A cikk a Telekom támogatásával készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik