Szórakozás

A továbbiakban Vajnáné fánkozója üzemelteti a konkurenciát is

Hetekkel ezelőtt az Átlátszó írt arról, hogy Gomez Norbert, Vajna Tímea üzlettársa megvette a konkurenciát, a The Donut Library-t, ami a Mr. Funkkal ellentétben – legalábbis bevételeit nézve – sikeres volt.

A The Donut Library kedden Facebook-oldalán erősítette meg a fenti híreket:

A The Donut Library korábbi tulajdonosai nem kívánták tovább működtetni az évek óta sikeresen működő vállalkozást, a bezárásra ítélt mindhárom üzlet üzemeltetését új tulajdonos vette át. A The Donut Library Kft. új gazdája a Mr. Funk Kft., amelyet továbbra is Vajna Tímea Gomez Norberttel közösen irányít. A fánkboltok változatlanul The Donut Library-ként működnek tovább, a fánkok az eddigi megszokott minőségben különleges recepttel készülnek.

A cégadatok szerint a The Donut Library Kft. árbevétele 2013 óta a kezdeti 24,7-ről 2017-re 137,3 millió forintra, míg Gomez Norbert Vajna Tímeával közös válllakozása, a Mr. Funk Kft. az alakulástól kezdve veszteséges volt. A Mr. Funk 2016-hoz képest a múlt évben megnyolcszorozta árbevételét – 22-ről 184 millióra nőtt –, ám a költségek és az adófizetés után az előző évi 70 milliós veszteség kettő és félszeresére, azaz 168 millióra nőtt.

Az ügyben kerestük a The Donut Library-t, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

Vajna Tímea fánkos cége elképesztő veszteséget termelt tavaly
Két és félszer annyi lett a mínusz, mint az előző évben volt.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik