Szórakozás

Aurelio retteg, hogy mi lesz a nyomozás eredménye emberrablási ügyében

Aurelio(430x286).jpg (aurelio, )
Aurelio(430x286).jpg (aurelio, )

Tavaly ősszel történt, hogy egy vidéki szórakozóhelyen elloptak 180 ezer forintot Aureliótól. Ezt követően ő és barátai a tettes után eredtek, akit egy kocsmában találtak meg. A férfit állítólag késekkel fenyegetve az autójukba ültették, majd később az út szélén kitették.

Aurelio a VV miatt szokott le a drogokról
Tele volt adóssággal és szerencsejáték-függő is volt.

Emiatt a rendőrség felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítja Aureliot, akinek ügyében meghosszabbították a nyomozást.

Az érintett ügyben hátralévő nyomozási cselekményekre figyelemmel, az ügyről való döntésre várhatóan ősszel kerül sor

– közölte a Blikk megkeresésére a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség, ami azt is jelenti, hogy a július 14-ig tartó nyomozás határidejét meghosszabbítják.

Ügyvédje szerint, Aurelio retteg attól, hogy vádat emelnek ellene.

Ügyfelem nincs jól. Nyomasztja, hogy egy ilyen kaliberű tettel gyanúsítják, ott lebeg fölötte Damoklész kardja, szinte az egész jövője a vádemelésen és a tárgyaláson múlik. Visszahúzódóbb lett, példásan viselkedik, de mi tagadás, nagyon megviseli ez az egész

– mondta a lapnak dr. Pokker Zoltán, aki korábban arról is beszélt, hogy a reality-győztes mit szólt ahhoz, amikor ráeszmélt az ügy súlyosságára.

Egyáltalán nem buta fiú, rögtön felfogta, milyen komoly dologba csöppent. Szinte teljesen összetört. Amikor ügyfelem megkérdezte tőlem a rendőrségen, hogy hány évet kaphat, ha bűnösnek találják, kénytelen voltam megmondani neki, hogy akár 15 évet is. Amikor meghallotta, elsírta magát.

Ráadásul, ha Aureliót bűnösnek találják, akkor börtönbüntetése mellé hozzácsapják, azt az egy év két hónapot is, amit korábbi kábítószer birtoklása miatt kapott felfüggesztve.

Kiemelt kép: RTL Klub / Sajtóklub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik