Szórakozás

Ambrus Attila retteg attól, hogy a gyereke is kleptomániás lesz

A Best magazin legfrissebb számából kiderült, hogy Ambrus Attila hamarosan apa lesz. A Viszkis 18 évvel fiatalabb felesége a lombikprogram segítségével esett teherbe, ami már az első beültetés után sikeres volt.

30% volt az esélyünk, hogy az első beültetés sikeres lesz, de szerencsére nekünk sikerült. Rettentő fontos volt számomra, hogy Attila mindenben mellettem állt, még a háztartást is magára vállalta. És persze a minden napos hormon injekció kat is ő adta be

– mesélte a lapnak Réka, akinek már gömbölyödik a hasa.

Bréking: Apa lesz Ambrus Attila
Lombikkal fogant a gyerek.

A kicsi nemét egyelőre nem lehet tudni, de Ambrus reménykedik benne, hogy lánya születik. A fiúval járó gondokkal ugyanis már előre tart.

Legfontosabb hogy egészséges legyen, de azért eljátszottam a gondolattal, hogy mekkora bajban leszek akkor, ha lesz egy ugyanolyan fiam, mint én vagyok. Hiszek a genetikában, és ha csak a felét örökli annak, amilyen én voltam, akkor nem lesz könnyű eset. Mindenki ismeri a múltam… Gyerekként kleptomániás voltam, csak azt nem loptam el, ami le volt betonozva… Ha ő is ilyen lesz, akkor a neheze Rékára marad. Egy dologban ugyanis biztos vagyok, soha nem fogom megütni a gyerekemet. Engem rengeteget vertek, otthon is és az intézetben is, és láthatjuk, mennyi haszna volt az effajta fenyítésnek.

A Viszkis arról is mesélt, hogy már a rácsok mögött is készült az apaságra és úgy érzi, 50 évesen még nem csúszott ki teljesen az időből.

Börtön éveim alatt tudatosan készültem az apaságra. Sok tévéműsort néztem és több Vekerdy által írt könyvet is olvastam a nevelésről. Szóval elméletben már kiváló apa vagyok, aztán, hogy mit hoz majd ki belőlem a valóság, azt nem tudom. 50 éves vagyok, nem leszek fiatal apuka. De amíg balhéim voltak, tudatosan nem vállaltam gyereket. Feltettem magamnak a kérdést, belefér-e az időmbe még egy gyerek. Meddig tudom érdemben segíteni őt és az anyukáját? Aztán arra jutottam, hogy fizikálisan és mentálisan is úgy érzem magam, hogy remélhetőleg el tudom majd indítani az egyetemen. Ha többet kapok a sorstól, annak csak örülök.

Megjelent a Best magazin legújabb száma. A legnagyobb sztártörténetekkel keresse az újságárusoknál!

Közzétette: BEST Magazin – 2018. július 5., csütörtök

Kiemelt kép: Berecz Valter/24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik