Élet-Stílus

Ambrus Attila bocsánatot kért Hódi Pamelától

Már az esküvőt tervezgette a Hódi Pamela és Berki Krisztián, amikor utóbbi Ázsiába utazott realityt forgatni – onnan visszatérve pedig minden megváltozott. Mint kiderült, a forgatáson Berki sokat panaszkodott a kapcsolatáról partnerének Ambrus Attilának is. A Viszkis pedig azt tanácsolta neki, hogy szakítsanak, s erről Berkivel közös könyvében is írt:

Krisztián sokat mesélt a közös dolgaikról, és nekem úgy állt össze a fejemben ez a történet, hogy számára mindenki jobb lenne, legyen akár a Drakula vagy a patás ördög, mint ez a nő. Ha én lennék Krisztián helyében, biztos nem éltem volna vele fél percnél tovább egy fedél alatt.

Mint kiderült, Hódi Pamela nem haragszik a Viszkisre, sőt köszönetet fog neki mondani, hogy része van abban, hogy az élete további részében boldog lehet.

Ambrus Attila ettől függetlenül a Borson keresztül kért bocsánatot Hóditól:

Hibát követtem el, hogy nem hallgattam meg Pamelát, az ő oldalát is meg kellett volna ismernem, akkor lett volna ez korrekt a részemről. De Ázsiában ő nem volt ott. Sajnálom, hogy ilyen durván fogalmaztam, nem akartam megbántani egy kisgyermekes édesanyát! De tény, akkor és abban a helyzetben azt gondoltam, ami oda le lett írva. De ez nem egy szentírás, és van, hogy az ember téved. Én tudok bocsánatot kérni! De azt gondolom, nem tettem kárt Pamelában, sőt inkább jót tettem vele, és ha egyszer találkozom vele személyesen, szívesen megismerem az ő oldalát is

Kiemelt kép: Berecz Attila / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik