Szórakozás

A Függetlenség napját Vajna Tímea szabadon lobogó melleivel ünnepeltük

Július 4-e a Függetlenség napja az Egyesült Államokban, ezen a napon ünneplik ugyanis a függetlenségi nyilatkozat 1776-os kihirdetését, melyben országuk kinyilvánította függetlenségét Nagy-Britanniától. Ezen a napon általában felvonulások és baseballmeccsek zajlanak, mindenki piknikkel és grillpartikkal ünnepel. A celebek ünneplése általában ki szokott merülni a hotdogos képek és szelfik posztolásában, de idén sokukat mélyen átitatta a politika. 

Miután Alex Jones jobboldali aktivista azzal a konspirációs elmélettel  állt elő, hogy a demokraták civil háborút terveznek indítani július 4-én, magára szabadította a vicces kedvű celebeket, és mindenki a háborún kezdett poénkodni.

A legjobb tartalmat Chrissy Teigen tolta, bár az ő humorára mindig számíthatunk. Először megkérdezte, hogy pontosan hánykor is van a háború, aztán aggodalmát fejezte ki, hogy el kellene indulnia Ralph-hoz, azután zuhanyoznia kellene, de talán a háború után is tud majd zuhanyozni.

Már előző nap beszerezte a dekorációt: strandlabdát, amin Trump bemutat a liberálisoknak.

De azért hotdogot is posztolt, hogy meglegyen a rend. A végén kis meglepetéssel.

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés, Júl 4., 2018, időpont: 5:10 (PDT időzóna szerint)

Reese Witherspoon Twitteren az inspiráló történelmi személyekre kérdezett rá követőinél. Sokan írták, hogy Michelle Obama volt az, aki leginkább példamutató volt számukra.

Instagramon viszont lazábbra vette a stílust, és az amerikai zászló színeit tartalmazó ruhadarabjait tette ki, magával együtt.

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés, Júl 4., 2018, időpont: 11:49 (PDT időzóna szerint)

Ellen DeGeneres sem hazudtolta meg önmagát, azzal kívánt boldog július 4-ét, hogy a bevándorlók, vallási menekültek, kirekesztettek és álmodozók országa nagy utat tett meg, folytassuk!

Majd tett egy kevésbé finom célzást a szüleiktől elszakított menekült gyerekekre. Azt írta, reméli, hogy mindenkinek boldog ez az ünnep, és az alábbi képet csatolta hozzá.

Madonna szerint mindössze annyit kell tennünk, hogy minden embert tisztelettel és méltósággal kezelünk, miközben független módon gondolkodunk.

Paris Hilton kiskutyával és nagyon rövid szoknyában ünnepelte a július 4-et. That’s hot!

Instagramon viszont ő is behozta az aktuálpolitikát Trump kampányszövegének kiforgatásával: Tegyük újra kedvessé Amerikát!

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés, Júl 4., 2018, időpont: 7:39 (PDT időzóna szerint)


A hazai celebek távol maradtak a politikától, közülük Vajna Tímea ünnepelte a legkreatívabban a Függetlenség napját. Egy visszafogott, amerikai zászlós képpel indított.

A következő felvonásban már szabadon hagyott, melltartótól független melleit lobogtatta zászlóval takarva, miközben puszit küldött, nem tudni, kinek.  Persze igazából a zászló lobog, nem is a mellek, de az optikai csalódás nagy megtévesztő.

Ezután pedig felszállt magángépére, ezzel is jelezve, hogy ha van valaki, aki független mindentől, akkor az ő.

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés, Júl 3., 2018, időpont: 8:08 (PDT időzóna szerint)

Más magyar celebek is posztoltak a Függetlenség napja alkalmából, főként olyanok, akiknek azért volt már közük Amerikához. A képeknek viszont sok közük nem volt az ünnephez. Kezdve Mihalik Enikőével.

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés, Júl 4., 2018, időpont: 11:54 (PDT időzóna szerint)

Labancz Lilla folytatta a sort egy csillagos sapkás, fürdőruhás fotóval.

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés, Júl 5., 2018, időpont: 12:05 (PDT időzóna szerint)

Radics Gigi Los Angelesben élő barátait üdvözölte szintén egy magáról készített képpel.

Kiemelt kép: Instagram / @timeavajna

Ajánlott videó

Olvasói sztorik