Szórakozás

Megyeri Csilla fiatalokat fog tanítani, de még csak ilyen nyögvenyelősen megy neki a beszéd

A celebkarrierjét a rusnyázásnak köszönhető Megyeri Csilla vendégelőadóként fogja okítani a fiatalokat egy képzőintézményben. Állítólag arról fog beszélni július végi első óráján, hogy hogyan válhat valakiből jó influencer, habár a pontos fogalmak mintha az ő fejében is zavarosak lennének.

Megyeri Csilla: Nem jönnek az anyai ösztönök
Megyeri az édesanyja szerint még a kutyájáról sem tud gondoskodni.

Ez igazából autodidakta módon is tanulható, én sem tanultam, hogy hogyan legyek influencer. Nyilván a megfelelő tartalmakat, megfelelően kell tovább… adni és a személyek felé… közevetíteni és legyen ezzel megelégedvemaga a brand, maga a a a megrendelő is kvázi. Ez ennek a lényege, én úgy gondolom

– próbálta szakszerűen megfogalmazni a Mokka stúdiójában Megyeri Csilla azt, hogy mit is jelent az influencer kifejezés.

És hogy szerinte hogyan lehet jó influencer valakiből?

A legfontosabb, hogy hitelesek legyenek. Azt a brandet, azt a márkát kvázi, amit ők szeretnének képviselni és reklámozni, ahhoz értsenek, abban legyenek hitelesek. Pédául én ruhákat szoktam… reklámozni és úgy gondolom, hogy abban hiteles vagyok, de hogyha felkérnének mondjuk egy ö, egy nem is tudom, hogy mit mondjak… amiben nyilván nem lennék hiteles azt nem is szoktam elvállalni.

Mikor már azt hittük, hogy vége a nyögvenyelős előadásnak, jött a műsorvezetőktől a jackpot kérdés: az influencer csak termékeket tud reklámozni, saját gondolatokkal, szellemiséggel nem lehet érvényesülni?

Megyeri pedig válaszolt. Igaz, kissé bizonytalanul…

Nyilván lehet ilyen ö…, amit te… most a mémekre gondolsz vagy egyéb ilyen…?


Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik