Szórakozás

Ez az igazság Megyeri Csilla és Dzsudzsák Balázs kapcsolatáról

A múlt héten megjelent egy fotó, amelyen Megyeri Csilla és Dzsudzsák Balázs egy asztalnál, egymás mellett ülnek egy étteremben. Ezt követően keltek szárnyra a pletykák, hogy egy párt alkotnak titokban.

Megyeri Csilla: Nem jönnek az anyai ösztönök
Megyeri az édesanyja szerint még a kutyájáról sem tud gondoskodni.

Igaz, hogy Megyeri nemrég elköltözött a párjától, hogy karrierje építése miatt közelebb legyen Budapesthez, de Zsoltival továbbra is együtt vannak. A focistával pedig csak véletlenül futott össze. A celeb a Mokka adásában elmondta, hogy egy barátnőjével volt, amikor összetalálkoztak egy másik barátnőjükkel, akihez csatlakoztak, és aki történetesen Dzsudzsák Balázzsal és egy másik személlyel ebédelt éppen.

Megyeri azt is elmondta, hogy korábbról ugyan már ismerte a focistát, de nem tartják a kapcsolatot semmilyen formában.

Az előző párom futballista és ők együtt kerültek fel annak idején a Loki NB1-es csapatához és onnan ismerem. Egy-két vacsorán találkoztunk és váltottunk pár szót, ennyi

– szögezte le Megyeri, aki eleinte nem akart nyilatkozni a jelentéktelen találkozóról, de most muszájnak érezte tisztázni a helyzetet.

A Balázs arra kért, hogy ne nyilatkozzunk, viszont amikor már nemcsak nekem jönnek a negatív kritikák, kommentek, hanem annak a cégnek is az oldalára, akivel én dolgozom, hogy milyen egy aranyásó vagyok és a luxusra hajtok, az kellemetlen.


Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik