Szórakozás

Harsányi Levente 1 milliót nyert a focivébén

Harsányi Levente régebben saját bevallása szerint szerencsejáték-függő volt, de már kigyógyult a betegségéből, csak sporteseményekre köt fogadásokat. Ráadásul elég profin csinálja, mert legutóbb egymillió forintot nyert a vébére kötött fogadásaival. 

A Borsnak elárulta, hogy mi a titok:

Egyrészt kell a megérzés, ez hosszú évek alatt alakul ki az emberben, másrészt a megfelelő felkészültség: rengeteg sportoldalt és tematikus műsort nézek. Ebből a kettőből már kialakul egy komplex kép, amely nagyban megkönnyíti a tippelést. A héten több százan írtak rám, tanácsokat kérnek a meccsekkel kapcsolatban, így fogalmazódott meg bennem, hogy kéne csinálni egy olyan internetes oldalt, ahol nemcsak tippeket adok, hanem tematikus anyagokat és interjúkat is készítek.

Régebben voltak problémái a játékfüggéssel, ezért most már óvatosan áll ehhez a kérdéshez:

Szerencsejáték-függő voltam. 2001-ben 800 ezer forintot buktam el egy pókergépen, utána igen nehéz időszak jött, kölcsön kellett kérnem. Ennek hatására és később a családom miatt kigyógyultam a játékszenvedélyből, és ma már csak a tippmix maradt az életemben, itt sem játszom óriási tétekben.

Harsányi Levente (@harsanyilevi) által megosztott bejegyzés, Jún 26., 2018, időpont: 3:39 (PDT időzóna szerint)

A játékfüggőség súlyos szenvedélybetegség, és mint más függőségek esetében: teljes gyógyulásról, leszokásról itt sem beszélhetünk. A tevékenységgel való felhagyást szokták az addiktológusok sikernek nevezni, de ez sokszor csak átmeneti állapot, így azoknak, akik ilyen betegségben szenvednek, nem ajánlott semmiféle szerencsejáték újrakezdése.

Kiemelt kép: Instagram / harsanyilevi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik