Élet-Stílus

Harsányi Levente saját felelősségre távozott a kórházból

harsányi levente (harsányi levente)
harsányi levente (harsányi levente)

Harsányi Levente nem gondolta volna, hogy egycsapásra megváltozik az élete, míg néhány hónapja váratlanul olyan rosszul lett, hogy gyomorfekély-gyanúval kórházba került. Ott azonban az örömbe üröm vegyült, hiszen bár kiderült, nincs fekélye, más probléma miatt azonnali műtétre szorul.

Amit az én gyomrom kapott az elmúlt harminc évben, azt kevés gyomor bírja. Aztán éjjel kihívtam egy orvos haveromat, küldött értem egy embert, be is vittek a kórházba. Mindez a Magyarország, szeretlek! középső forgatási napján volt, így kénytelen-kelletlen hajnali három-négy óra táján küldtem nekik egy üzenetet, hogy kórházban vagyok, szétvizsgálnak, és bármi lehet. Bent megnyugtattak, infúziót kaptam. Stagnáltam, de nem akartak elengedni. Mondtam, hogy muszáj lenne mennem, mert másnap forgatás van. Mondták, hogy nem kéne, mert az egészség és a forgatás nem egyenlő az ember életében. Saját felelősségre végül elengedtek, de a lelkemre kötötték, ha bármilyen rosszullétet tapasztalok, akkor azonnal menjek vissza. Ha ugyanis az epe elzáródik, a hashártyát elönti a trutyi, ami halálos kimenetelű is lehet

– mondta a Star magazinnak Harsányi, aki kínkeserve ellenére másnap leforgatta, amit kellett, hétfőn pedig már a műtőben feküdt.

Harsányi Levente : Külsős vagyok, nem közmédiás!
A Balatoni Nyár sajtótájékoztatóján jártunk, ahol bemutatták az idei műsorvezetőket. Harsányi Levente jön a Petőfire, ami eddig nem meglepetés. A többi már sokkal inkább.

Megoperáltak laparoszkópos műtéttel, négy lyukat vágtak raktam. Egy monitor előtt ülve műtöttek meg az orvosok, kvázi távirányítással. Azon töprengtem, milyen fura, hogy ilyenkor nem gondolkodunk az anyagi támogatáson, amit esetleg az orvosnak juttatunk, pedig kéne. A keresztanyámnak húszcentis vágással oldották meg ezt a problémát annakidején, én megúsztam négy apró heggel, pedig kivették az epehólyagomat is

– nyilatkozta a műsorvezető, aki végül két napot kellett a kórházban töltenie, és bár nem kötelezték rá, ösztönösen követte az étkezésére vonatkozó intelmeket és azóta is diétázik.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik