Szórakozás

Mindenkinek megtiltaná az özvegy, hogy Aradszky László dalait énekeljék

Az énekes tavaly októberben hunyt el egy váratlan szívleállást követően, özvegye pedig a mai napig nincs túl elvesztésén.

Mondjuk, hogy jobban va­gyok. Nyolc hónap telt el, a kezdeti sokkon túl vagyok, de még mindig rettenetesen nehéz, pedig el kellene már engednem. Mindennap gyertyát gyújtok érte, sokat járok templomba és a sírjához, álmomban még sokat beszélek és találkozom vele, ez egy picit segít enyhíteni a fájdalmamon. Szerencsére a barátok és a család mellettem vannak, nem hagynak magamra, de akadnak olyan esetek, mikor újra felszakadnak a sebek

– mondta a Borsnak Éva asszony, akinek nem csak férje elvesztésével nehéz megbirkóznia, de azzal is, hogy más előadók állítják színpadra az Aradszky László dalokat.

Aradszky László (Aradszky László)
Aradszky özvegye az utolsó beszélgetésükről mesélt
Az elhunyt énekes neje egyre rosszabb állapotban van.

Habár az özvegy keze meg van kötve jogi értelemben, mégis azért küzd, hogy senki ne énekelhesse elhunyt férje slágereit.

Már a halála után eldöntöttem, hogy nem szeretném, hogy más előadók lépjenek fel a dalaival. Képtelenség úgy el­énekelni a számait, ahogy Laci tette, azzal a stílussal, énekhanggal és életvidámsággal. Hallottam azóta, hogy koncerten énekeltek tőle számokat, volt amit a saját fülemmel hallottam, de szavakkal nem tudom leírni, mit éreztem akkor. Semmi köze nem volt ahhoz, amit Laci vitt véghez a színpadon hat évtizeden keresztül. Jogi értelemben tehetetlenek vagyunk, de továbbra sem örülök ezeknek az előadásoknak. A hátralévő életemben feladatomnak tekintem, hogy gondozzam a szeretett férjem örökségét, a legjobb az lenne, ha az utókor az ő hangján ismerné a slágereit.

Kiemelt kép: MTI/ Mészáros János

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik