Szórakozás

Ellopták Kelemen Anna aktképeit

Egy olasz escort oldalon találhatók meg Kelemen Anna aktképei, csak hogy nem az ő nevével: egy Liana nevű lány hirdeti magát a tőle lopott fotókkal. 

A felháborodott Kelemen Anna a Blikknek nyilatkozott:

Egy ismeretlen hölgy küldte el az oldal elérhetőségét és a rólam készült képeket.Nem szoktam az ilyesmit elolvasni, de most fennakadt a szemem! Ezek egyértelműen az én fotóim, de az oldalhoz nincs közöm, Budapesten vagyok, nem pedig Olaszországban.

Személyes sértésnek veszi a képlopást:

Elegem van abból, hogy egyes csajok úgy gondolják, minden felelősség nélkül visszaélhetnek a fotóimmal. Ki mer engem hamisítani? Kelemen Annából csak egy van, és ha kell, levédetem magam!

Kelemen már ügyvédhez is fordult, ha nem szedik le a képeket, kártérítést fog követelni. Azt nem tagadta, hogy ő is keres magának partnert az interneten keresztül, pont ezért zavarja nagyon, hogy visszaélnek a fotóival.

Több partnerem panaszkodott, hogy rettegnek a netes fotók miatt, mert ki tudja, kit rejt valójában a kép. Ezzel a csalással az én renomémat rombolják, nem akarom, hogy a továbbiakban bárki összezavarja a magyar partnereimet, hiszen ők a valódi Kelemen Anna-élményre vágynak!

Kiemelt kép: Instagram / @kelemenannaofficial

Ajánlott videó

Olvasói sztorik