Szórakozás

Vasvári Vivien még a táskáit is megszentelteti

Június 11-én egy szezonértékelő adással ért véget a Feleségek luxuskivitelben második évada, amiben több furcsaság is kiderült a luxusfeleségekkel kapcsolatban.

Luxus Vivien: A férfiak olyanok, mint a buszok, jönnek és mennek
A luxusfeleség akkor sem esne kétségbe, ha véget érne a kapcsolata kisfia apjával.

A Viasat3 legsikeresebb műsorává avanzsált reality amúgy az utolsó résztől függetlenül elég izgalmasra sikerült, az évad során ugyanis két luxusfeleség terhességét kísérhettük végig egészen a szülésig – Smaltig Dalma szülése például az utolsó előtti adás felvétele alatt indult be -, megismerhettük Polgár Tündét és vele együtt a késbakot, valamint Yvonne Dedericknek hála az ország megismerhette lányát, Catherine-t is, aki jelenleg egyértelműen a legszórakoztatóbb egyénisége a magyar bulváréletnek.

A műsor készítői az utolsó, kibeszélőshow jellegű epizódot Csősz Boglárka és Köllő Babett barátságára alapozták, ami valljuk be, már-már egy kicsit unalmas, főleg, hogy a két luxusfeleség kapcsolata egy kicsivel sem lett jobb az évadértékelő hatására. Ezenkívül sajnos azt kell mondanunk, hogy az adás műsorvezetője, Kovács Áron egyértelműen túltolta a lazaságot, olyannyira, hogy a nettó negyvenöt perces epizód alatt többször belefutottunk a szekunder szégyenérzet intézményébe.

Yvonne Dederick arca, amikor Kovács Áron nagyon viccesen megkísérti egy szelet csokival, amiért annyi mindenről le kellett mondani az évad során

via GIPHY

Persze, nyilván egy ilyen műsor levezetőadásában szükség van egy olyan karakterre, aki alapvetően magas intenzitással pörög, hiszen muszáj valahol fenntartani a néző érdeklődését valahol, Kovács Áron taktikája pedig valószínűleg ez lett volna. Az azonban sosem jó, ha az embert folyamatosan megcsapja a megrendezettség érzése, már pedig a műsorvezető kérdései és reakciói folyamatosan ezt az érzetet keltették.

Vasvári Vivien arca, amikor a műsorvezető olyan kérdést tett fel, amire elvileg KÖTELEZŐ lett volna válaszolni.

 

via GIPHY

Most viszont jöjjön 5 tény, amit az utolsó adás nélkül sosem tudtunk volna meg:

    • Vasvári Vivien rendszeresen jár templomba, minden lakását – velük együtt pedig táskáit is – felszentelteti;
    • Köllő Babett férje az első évad után tudatosan döntött úgy, hogy inkább kimarad a műsorból az őt ért kritikák miatt;
    • Csősz Bogi nem tudja megmondani pontosan, hogy hány ingatlannal rendelkeznek összesen a férjével, a legdrágább viszont 50 millió euró – több mint 15 milliárd forint – körül mozog;
    • Polgár Tünde nem tartja magát és családját gazdagnak;
    • Mind azt gondolják, hogy a műsor alapvetően jó példával szolgál a fiataloknak.

 

(Kiemelt kép: Viasat3)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik