Szórakozás

Forgatáson indult be a szülés Luxus Dalmánál

Mint megírtuk, május végén megszületett Smaltig Dalma kisfia. Az azonban csak most derült ki, hogy a Viasat3 Feleségek Luxuskivitelben szereplője, Luxus Dalma szülése forgatás közben indult be.

A lányok éppen egy lóversenypályán voltak, a szokásos veszekedést azonban egy sokkal komolyabb probléma zavarta meg: a második gyermekével várandós Smaltig Dalmánál beindult a szülés, ha a mentők nem érkeznek meg időben, a lovi egyik kanapéján kellett volna világra hoznia kisfiát. Mivel természetesen a szülés nem volt benne a forgatókönyvben, a stáb tanácstalanul állta körbe a kismamát, egyedül Polgár Tünde tudott józan maradni, és azonnal riasztotta az orvosokat. A nagyszájú és vagány Köllő Babett pedig szinte sokkot ka­pott.

Nem titok, kétségbeestem, amikor Dalma rosszul lett. Nem bírom, ha valakinek fájdalma van, és tudom, hogy nem tudok segíteni. Borzalmas ez a tehetetlenség. Ha a kislányom, Milla csak lázas, attól is kétségbe tudok esni. Szerencse, hogy Tünde hívta a mentőket, nekem még az sem jutott volna eszembe. Féltettem is Dalmát, ráadásul elöntött csomó negatív emlék

– mondta a Borsnak Babett, majd hozzátette: Tünde lélekjelenlétének hála a mama és baba is épségben ért be a kórházba.

A civilben gyerekruha-tervezőként dolgozó valóságshow-szereplő egyébként tíz éve van együtt a férjével, és már van egy kislánya is, aki nagyon várta az öccse érkezését.

(Kiemelt kép: Viasat3)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik