Szórakozás

Gálvölgyi János fiaként tekint Nagy Sándorra

Gálvölgyi János 70. születésnapját ünnepelték nemrég a Madáchban, a színész itt beszélt arról, hogy milyen különös kapcsolat fűzi kollégájához, Nagy Sándorhoz.

Furán hangzik, de Sanyi nekünk olyan, mintha a fiunk lenne. Úgy is szoktuk Jutkával, a feleségemmel emlegetni, hogy mi van a fiunkkal. Benne van valami plusz

– mondta a Borsnak Gálvölgyi, aki ha teheti, Nagy Sándorral együtt vállal szerepeket.

Lehet, hogy tízből hét ember rohadéknak nevez, de legalább tudják, ki a Gálvölgyi
50 éve van a pályán, de a mai napig minden este be van szarva, mielőtt kilépne a nézők elé. A politikára nem feszül már rá, bár nevetni csak akkor tudna rajta, ha Svájcban élne. Interjú a 70 éves Gálvölgyi Jánossal.

A Producereknél jöttünk össze a Sanyival. Volt három idősebb színész, három fiatalabb, és rossz szóval élve, „párosodtunk”. Sanyival volt kémia köztünk. Amikor jött a Jutalomjáték, felmerült, hogy lenne benne egy fiam. Ki legyen? Hát Nagy Sanyi. Aztán jött a kétszemélyes nagy krimi, az Ördöglakat. Kérdezték, ki legyen a partnerem? Hát Nagy Sanyi. Aztán jött a nem tudom mi, ki legyen, Nagy Sanyi. Mert nekem vele van valami kémiám. Nagyon sok jó kollégával szeretek együtt játszani, de nem mindenkivel van meg az a plusz.

(Kiemelt kép: Viasat3)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik