Szórakozás

Közel sem a Vajna-házaspár a korkülönbség-verseny nyertese

A hazai celebek közül az egyik legnagyobb korkülönbség párkapcsolaton belül Andy Vajna és Vajna Tímea közt van, ám az a 38 év közel sem számít olyan nagynak. Volt ugyanis olyan hollywoodi páros, akik közt kerek hatvan év volt a korkülönbség. Az alábbiakban rá lehet csodálkozni, hogy akkor is működhet jól egy párkapcsolat, ha az egyik fél akkor született meg, amikor a másik már az egyetemet is rég befejezte.

Vajna Tímea megmutatta, milyen „izmos szépfiú” volt Andy Vajna
"Olyan rossz, hogy mindenki megöregszik egyszer."

Másról sem írnak az elmúlt napokban a külföldi lapok, mint hogy vajon tényleg szakított-e egymással Sofia Richie és Scott Disick. Két dolog miatt is viszonylag érdekes ez a hír – egyrészt Sofia Richie Lionel Richie lánya, Scott Disick pedig a legidősebb Kardashian-lány exférje és három gyerekének apja, másrészt előbbi 19 éves, utóbbi pedig egy 34 éves családapa, vagyis van köztük laza 15 év korkülönbség. Bármennyire is tinédzser még Sofia Richie, 18 már bőven elmúlt, szóval kapcsolatuk nem büntetőjogi kategória, és hát nincsenek is egyedül. Mármint közel sem ők az egyetlen olyan pár Hollywoodban, akik közt egész nagy a korkülönbség. Sőt, szétnézve a celebpárok közt gyakorlatilag alig találni olyat, akik közt nincs legalább tíz év.

Az alábbi galériában lehet megnézni, kik azok a celebpárok, akik közt legalább 15 év korkülönbség van, illetve azt is, hogy ki a csúcstartó.

Galéria
Fotó: Alexander Tamargo/Getty Images

A magyar hírességek közül a már említett Vajna-házaspáron kívül is akadnak olyanok, akik náluk jóval fiatalabbal jöttek össze. Sőt, közel sem ők a csúcstartók a nagy korkülönbséget illetően.

Liptai Claudia például most házasodott össze a 10 évvel fiatalabb Pataki Ádámmal, Pintér Tibor pedig a 24-nek adott interjújában ki is fejtette, hogy szerinte teljesen normális, ha 43 évesen huszonéves lányokkal akar együtt lenni, de a rádiós műsorvezető Cooky is egy 27 évvel fiatalabb nővel él együtt. Az énekesnő Szandi 16 éves volt, amikor megismerte férjét, a nála 16 évvel idősebb Bogdán Csabát, és Gergely Róbert is feleségül vette a nála 24 évvel fiatalabb Némedi-Varga Tímea színésznőt, akivel nemrég jelentették be válásukat. Vajnáékat csak egyetleb celeb, Delhusa Gjon tudta lepipálni, a 64 éves énekes ugyanis egy 44 évvel fiatalabb nővel jött össze, két évvel ezelőtt, amikor a Fanni névre hallgató lány még csak 18 volt.

Kiemelt kép: Facebook / Vajna Tímea

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik