Szórakozás

Hivatalos: Pippa Middleton első gyermekét várja

Április végén, amikor Katalin hercegné már mindenórás volt harmadik gyermekével, Lajos herceggel, akkor felröpentek a hírek, hogy Pippa Middleton is várandós. Május végén aztán már olyan fotók készültek róla, amelyeken tagadhatatlanul látszik terheshasa, így Katalin húga most elérkezettnek látta az időt arra, hogy saját maga beszéljen terhességéről, hivatalossá téve azt.

Pippa Middleton most már tényleg terhesnek tűnik
Várhatóan valamikor októberben fog szülni.

Pippa Middleton a Waitrose Weekend magazin hasábjain számolt be arról, hogy testvérével ellentétben szerencsés volt, hiszen az első trimesztert is megúszta reggeli rosszullétek nélkül. Egy dolog volt nehéz számára, mégpedig az edzés.

Korábban ugyanis heti 4-5 napot is sportolt, a terhesség kezdeti időszakában azonban aggódott nehogy bármi gond legyen. Mindezt azonban nem tudta sem az edzőjével, sem a barátaival megbeszélni, hiszen akkor még nem akarta elárulni a baba érkezését.

A futást ezért egy időre abba is hagyta, de a jógával, a pilatesszel és a tenisszel továbbra sem hagyott fel, mivel szeretne fitt kismama lenni. Csupán csökkentette az edzések számát és intenzitását.

(Telegraph)

Kiemelt kép: AFP/Glyn Kirk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik