Szórakozás

Az év esküvője: ilyen gyönyörű menyasszony volt Pippa Middleton

Pippa Middleton (Pippa Middleton)
Pippa Middleton (Pippa Middleton)

Szombaton összeházasodott Katalin hercegné húga, a 33 éves Pippa Middleton és párja, James Matthews41 éves milliárdos bankár.

Noha nem tagjai a királyi családnak, az egész Egyesült Királyság várta a nem mindennapi esküvőt, amely az englefieldi Szent Márk templomban volt megtartva. Természetesen ott volt a királyi család, s rajtuk kívül több híresség is megjelent, köztük Roger Federer és felesége.

A fényűző esküvőn a menyasszony egy elöl zárt, hátul csipkével kidolgozott, nyitott Giles Deacon által tervezett ruhában mondta ki a boldogító igent. Pippa jegygyűrűje mintegy 250 ezer font volt, körülbelül tízszerese annak, mint amennyit egy átlagos pár a teljes esküvőjére elkölt. A négyéves György hercegre bízták a gyűrűket, a kétéves kis Sarolta hercegnő pedig koszorúslányként volt jelen nagynénje esküvőjén.

Az esküvőről egyébként már korábban kiszivárgott, hogy legalább 100 millió forintba kerülhetett. Állítólag mintegy 150 vendéget hívtak meg, a lista pár hónapja ki is szivárgott, miután ellopták Pippa Middleton telefonját.

Mutatjuk a nagy napról készült friss fotókat, köztük a hitvesi csókot:

Congratulations to Mr. & Mrs. Matthews! #pippamiddleton #jamesmatthews

Pippa Middleton (@pippamidleton) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 20., 06:48 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik