Szórakozás

Majka és Jolly egymást alázza a Facebookon

Megszületett az idei VOLT fesztivál himusza, amit Majka, Curtis és Pápai Joci készítettek. Az Irány Sopron! azonban elég megosztó lett, jelenleg is sokkal több dislike van a videón, mint amennyien kedvelik. Előbbi tábort erősíti Jolly is, aki egy nevetős emojival fejezte ki érzéseit.

Majka VOLT Fesztiválos himnusza nagy vihart kavart
Jolly, Curtis és Emilio összekaptak rajta.

Ezt látva Curtis már kiosztotta a mulatós zenészt, most pedig Majka is csatlakozott az alázáshoz:

Lehet szeretni a dalainkat, meg lehet nem szeretni is. Mindenkinek joga van véleményt formálni, még azoknak is, akiknek nem kéne. Tarcsi Zoltán “Jully “ pont egy olyan ember akinek nem kéne, hiszen az egész élete, munkássága, megnyilvánulásai, zenének nevezett förmedvényei, vagy az elképesztően önszopó 19 forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci pólói amikben jár. Olcsók és Gagyik!!

– írta közösségi oldalán a rapper, aki azt is elmondta, tisztában voltak vele, hogy a daluk megosztó lesz, hiszen sokféle stílusban dolgoznak. Teszik mindezt azért, hogy ők jól érezzék magukat, a hallagtóság véleménye ugyanis csak másodlagos számukra.

Mindezt persze Jolly sem hagyta válasz nélkül:

Várlak a stúdiómban ahol valódi hangszerekkel megmutathatod élőben mit is tudsz? Ne a facebookon szájhősködj a rajongóid előtt!!! Beleolvastam pár kommentbe is, elég megosztóak a vélemények kicsit elgondolkozhatnál magadon talán vissza kellene már venni a nagy arcból öreg! Lehordasz mindenféle szar embernek de lassan többet tudsz rólam mint a barátaim. Ez hogy a picsába van?

https://www.facebook.com/jollyessuzyromancokcsillagaipertuparti.hu/posts/1051784598295559

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik