Szórakozás

Az „erőből felszedett” Pataki Ági megszólalt a #metoo-kampány kapcsán

Az InStyle magazin magyar kiadása készített egy 19 oldalas összeállítást, amiben régi, illetve ma is aktív modellek beszélnek arról, hogy miként befolyásolta életüket az, hogy testük a munkaeszközük. A magazinnak többek közt Pataki Ági filmproducer és egykori modell is nyilatkozott a témában. Ő úgy látja, a #metoo-mozgalom hatására erősödött a nők hangja és befolyása a show-bizniszben.

A kampány nagyon felkorbácsolta a kedélyeket, minden területen beszélgetések indultak el ezáltal, mindenkinek van róla mondanivalója. A teljes tisztulás még várat magára. A zaklatók még nem biztos, hogy visszavonulnak, de a nyilvánosságtól való félelem féken tartja őket

– mondta Pataki Ági, aki Magyarország első országos ismertséget szerző modellje volt. A most producerként dolgozó Pataki arról is beszélt, hogy a #metoo mozgalom által felszínre hozott téma már nem friss, de ott van a fejekben, a közbeszédben. Véleménye szerint összefogás, szolidaritás kell a nők részéről, hogy ott is maradjon, és ne haljon el.

Persze sem a gyengékkel, sem az erősekkel szemben nem engedhető meg a hatalommal való visszaélés. Egyébként pedig nem vagyok biztos benne, hogy minden történet igaz volt, amivel az elmúlt időszakban előálltak. Mindkét oldalon vannak áldozatai a botrányoknak

– tette még hozzá Pataki Ági, akinek a megnyilvánulása már csak azért is érdekes a témában, mert 2017 őszén kisebb botrány alakult ki férje, Kovács Gábor a témában tett nyilatkozata után. A producer a Harvey Weinstein-ügy kapcsán fejtette ki véleményét egy azóta már törölt Facebook-posztban. Kovács példákkal próbálta alátámasztani írásában, hogy a szereposztó dívány külföldön hatékony, majd a szexuális jellegű visszaélésekből még viccet is csinált azzal, hogy leírta, miként indult kapcsolata feleségével, Pataki Ágival:

Én pl erőből szedtem fel a Pataki Ágit (érthetetlen okból nem nagyon tetszettem neki) és azóta is tök jól alakul. Szóval ingoványos, nem fekete-fehér ügyek ezek.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik