Szórakozás

Kucsera Gábor a narancsbőrével cikizi Tápai Szabinát

Kucsera Gábor A Nagy Duett negyedik évadában tűnt fel Dér Heni oldalán, és negyedik helyezést értek el. Ezt most a második közös gyermekükkel várandós Tápai Szabina megdöntheti a TV2 műsorának ma esti döntőjében. Mint mondják, erről sokat van szó otthon, de mással is húzzák egymást.

Egész nap csipkelődünk egymással. Ő a súlyommal és a nem létező narancsbőrömmel, a fenekemmel cukkol, én meg azzal, hogy jobb lett volna, ha el se táncolja a korábbi produkcióit. (…) Csak egy laza verseny, nem vérre menő ez az egész, de biztos jót fog tenni Gábornak, ha ráverek egy helyezést legalább. A verseny végeztével viszont kicsit visszaveszek a tempóból, és többet leszek otthon, úgyhogy lesz itt nemulass Gábor

– mondta a Borsnak Tápai Szabina.

A várandósságának negyedik hónapjában járó sportoló igyekszik a terhessége minden percét kiélvezni, miközben négyéves kisfia, Bence már buzgón készül a nagytestvér szerepére. Természetesen Kucsera is izgatott a szülés miatt.

Érdeklődve figyeli, ahogy nő a hasam, minden percben vigyáz rám. Azt azonban kevesen tudják, hogy ő a legnagyobb kritikusom is, a múltkori táncos produkcióm után azt mondta: Jó volt anya, de egy kicsit jobban riszálhattad volna a popódat.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik