Szórakozás

A Nagy Duett: Ez lesz a legterhesebb döntő

Hamarosan eldől, hogy a fináléba jutott négy sztárpár közül ki nyeri meg a hatodik évadot. Összeszedtük a legemlékezetesebb produkciókat.

A verseny hatodik évadát 10 pár kezdte el. Az első adásban még senki nem esett ki, de a másodikban már sírva távozott Pumped Gabo és Marcellina. Azt követően minden héten fogyatkozott a mezőny, május 27-én pedig megszületett a finálés csapat.

Hajszállal a döntő előtt Szabó Ádámnak és Keveházi Krisztinának kellett búcsúznia, így A Nagy Duett győztese címért idén Takács Nikolas és Tápai Szabina, Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván, Horváth Tamás és Balázs Andi, valamint Csobot Adél és Rózsa György szállnak harcba.

A döntős női versenyzők háromnegyede egyébként várandós, így megállapíthatjuk, hogy a kismamák elég szépen teljesítettek a versenyben. Az anyák napi adásban előadott közös daluk akár a döntőre is készülhetett volna. Csak akkor Balázs Andit a szintén várandós zsűritag, Nagy Adri helyettesítette.

Takács Nikolas és Tápai Szabina

A terheshas debütálása

A pár a harmadik adásban a tavalyi év nagy slágerét a Despacitót énekelte. Nem is rosszul, hiszen a zsűritől 29 pontot kaptak, ami azonban ennél is érdekesebb volt, hogy Tápai Szabina először állt úgy színpadra, hogy nyilvános volt terhességének híre. A kézilabdázó néhány nappal korábban jelentette be, hogy második gyermekét várja, a feszülős fellépőruhában pedig ez látható is volt.

A villantós szett

Az ötödik adásban űrdiszkós stílusban dolgozták fel a Fresh együttes által is énekelt Táncolj még! című dalt. Ez nem tartozott a legerősebb produkcióik közé, hiszen csak 27 pontot kaptak, viszont a legtöbb bőrfelület ebben az adásban villant. Tápai az átlátszó felsője alatt Madonnás tölcsérmelltartót viselt, a szoknyája pedig extrém rövid volt elöl.

A pillanat, amikor még Kasza Tibor is megszerette Tápai Szabinát

A Takács-Tápai páros nem a szívbemarkoló, lírai dalokban volt igazán jó, az ő terepük inkább a szórakoztatás volt, nem véletlen, hogy a döntő előtti adásban Lou Bega Mambo No.5 című slágerével arattak. A zsűritől maximális pontot kaptak, Kasza Tibor pedig elárulta, hogy a műsor elején Tápai egyáltalán nem volt a kedvence, de mostanra kalapot emel előtte. Azzal együtt is, hogy a sportoló mozgása még mindig rémes.

Csobot Adél és Rózsa György

A nyerő széria vége

A páros a harmadik adásig mindig behúzta a 30 pontokat a hamis hangok és elcsúszások ellenére is. A sikerszéria a Csárdáskirálynő: Te rongyos élet című dalával ért véget. Ez legalább tényleg jó volt.

A legkínosabb produkció

Feltehetnénk a kérdést, hogy inkább zavarbaejtő vagy vicces az, amikor Rózsa György baseball sapkában és partinapszemcsiben énekli/rappeli Fluor Tomi Mizuját, de elég egyértelmű a válasz. A szekunder szégyenérzet még most sem múlt el.

Rózsa György először sírt 50 év alatt a tévében

A finálé előtti adásban a Csobot-Rózsa páros is kapott végre egy lírai dalt. Márti dala az Anna and the Barbiestól pedig sokakat könnyekig hatott. Az énekesnő és duettpartnere is meghatódtak saját előadásuk közben.

Ne haragudjatok rám, meg a tévénézők se. Én 50 év alatt egyszer sem sírtam kamera előtt, de amikor ahhoz a sorhoz jutottunk, hogy »az utolsó órában…« akkor azonnal megjelent nekem az édesanyám, az édesapám, a feleségem, a kistestvérem és nem bírtam

– mondta Rózsa.

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

A nagy bejelentés

Már az első adásban kiderült, hogy a párosok közül ők azok, akiknél az éneklésben amatőr tagnak is jó hangja van. Ennek rendje és módja szerint 30 pontot kaptak A Villa Negra románcára. A produkció után pedig jött a ráadás: Kollányi Zsuzsi a hasát simogatva elárulta, hogy anya lesz.

Horror a színpadon

Stephen King Az című regényét idézve horrorbohócokként állt színpadra a páros, hogy némi hörgéssel és kiabálással előadja az idei magyar eurovíziós induló, az AWS Viszlát nyár című dalát. Ha nem is a legjobban értékelt, de kétségkívül a legemlékezetesebb és legfélelmetesebb produkciójuk volt.

Kollányi Zsuzsiból kiesik a gyerek?

Az énekesnő terheshasa már elég méretes, ez azonban még abban se akadályozza, hogy a színpadon táncpárbajozzon Kamarás Ivánnal. A Nem táncolsz jobban, mint én című dallal nem csak az elismerést, de a maximális pontot is megszerezték a finálé előtt. Kasza Tibor azonban aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Kollányi kisbabája a helyén marad-e.

Horváth Tamás és Balázs Andi

A nagy sírás

Az ilyen műsorokban mindenkinek kijár egy nagyívű, megható dal. Nem is csodálkoztunk, hogy Zorán Kell ott fenn egy országa megríkatta a közönséget, a zsűrit és az előadókat is.

Az állunk leesett Horváth Tamás chippendale showjától

Az azért bátran kijelenthető, hogy A Nagy duett hatodik évadának legbiztosabban menetelő párosa Horváth Tamás és Balázs Andi voltak. Két daltól eltekintve mindenre maximális pontszámot kaptak, de a döntő előtti adásra igazán odadurrantottak. Az sem volt semmi, ahogy a színésznő Nicki Minajként rappelt, de Horváth Tamás vetkőzős különszáma után a földről kapartuk fel az állunkat. Nagy Adri viccesen meg is jegyezte, hogy már sejti, mivel foglalkozott Tomi az éneklés előtt.

Kutatómunka

Horváth Tamás szerint partnere külsőleg ugyan nem az, de a szívében biztosan roma. Mindezt a Muro Shavoval bizonyították, ami miatt Balázs Andi még kutatómunkát is végzett, hogy jól menjen a roma nyelv és tudja, miről énekel. Pápai Joci annyira élvezte a bulit, hogy a versenyzőkkel együtt énekelte a dalt, utána pedig még a színpadra is felment táncolni.



Ki nyeri meg A Nagy Duett hatodik évadát?
Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik