Szórakozás

Közös képet kapott Meghan Markle, Diana hercegné és Kate Middleton

Mikor már azt hinnénk, hogy csillapodni kezd a múlt heti királyi esküvő körüli felhajtás, akkor mindig felbukkan egy (vagy több) újabb hír, ami ismét visszatereli a figyelmet az ifjú párra és a látványos eseményre. Tegnap Victoria Beckham fejtette ki a véleményét Meghan Markle esküvői ruhájáról, most pedig felbukkant az Instagramon egy olyan festmény, ami együtt ábrázolja Megant, Diana hercegnét és Kate Middletont, ráadásul mindhárman az ikonikus esküvői ruhájukat viselik.

Ying_Creating_VisualFeast ✨欣穎🌟 (@autumn.ying) által megosztott bejegyzés, Máj 20., 2018, időpont: 7:42 (PDT időzóna szerint)

Az 1997-ben elhunyt Diana hercegné nem érhette meg egyik fia esküvőjét sem, és a képet készítő Autumn Ying a munkájával igyekezett emléket állítani a walesi hercegnének. A művész pedig nem állt meg itt, több alkotást is készített, amin Diana ott mosolyog az ifjú hercegnék és a fiai gyűrűjében.

Ying_Creating_VisualFeast ✨欣穎🌟 (@autumn.ying) által megosztott bejegyzés, Máj 22., 2018, időpont: 9:05 (PDT időzóna szerint)

Ying_Creating_VisualFeast ✨欣穎🌟 (@autumn.ying) által megosztott bejegyzés, Máj 24., 2018, időpont: 11:06 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik