Szórakozás

Hargitai Bea kirúgatott egy kórházi dolgozót

Az ATV #Bochkor című műsorában Hargitai Bea magából kikelve mesélte el, hogy mit tapasztalt nemrég egy prágai kórházban, ahova hároméves fia került be egy fejsérüléssel. Mint kiderült, Hargitai kirúgatott egy nővért, mert az kiröhögte őt a telefonban.

Én reklamálok mindenért! Én múlt héten rúgattam ki egy nőt egy kórházból, egy ott dolgozót. A gyerekemnek betört a feje, én nem voltam vele, az apja volt ott, felhívott, hogy ömlik a gyerek fejéből a vér. Mondtam neki, hogy vigye be a balesetire, ahol nem volt orvos. Felhívtam a kórházat, hogy mi van, a nő meg elkezdett rajtam röhögni és rám tette a telefont. Én ezt nem hagytam annyiban, nem az az ember vagyok, velem nem szórakoznak. Írtam levelet a kórháznak és az ombudsmannak is és kirúgattam. Utána még hetekig írogattam leveleket különböző szerveknek, és megmondtam, hogy ezt nem viselem el, ez a nő innen elmegy. Ki hívja fel a balesetit? Nem én, hogy húsz deka párizsit kérek, hanem aggódó szülők, azok, akiknek baja van, és erre elkezd rajtam röhögni? A nevét azt nem mondták el és nem is mondhatják el, mert félnek tőle, hogy levadászom és megölöm.

A műsor többi meghívott vendége, Ábel AnitaGanxsta Zolee és Hajdu Steve felváltva röhögtek és hüledeztek a fenti sztori hallatán, de ezt vasárnap este meg is lehet nézni az ATV-n.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik