Szórakozás

Hargitai Bea és férje között már most vita van a gyereknevelés miatt

A modell kisfia még a harmadik életévét sem töltötte be, de Hargita Bea és férje már most az oktatása miatt vitatkoznak. Az apuka ugyanis szeretne visszaköltözni születési helyére, Amerikába, de a celeb inkább Európában maradna.

Hargitai Bea (Array)

Ő nagyon szeretne visszamenni Amerikába, én meg nagyon nem. Ha nem lenne gyerekünk, azonnal csomagolnék, megértem, hogy hiányzik az igazi otthona. De azzal egyáltalán nem értek egyet, ahogy Amerikában nevelik a gyerekeket, ezért nem is szeretném, ha az én kisfiam egy olyan rendszerben nőne fel. Pontosan tudom, hogyan működik, én is tanultam kint. Úgy látom, az európai kultúra és közösség sokkal többet ad egy gyereknek. Szeretnék Európában maradni

– mondta a Borsnak Hargitai, aki jelenleg Prágában neveli kisfiát, de tervezi, hogy Budapestre is visszaköltöznek, annak ellenére, hogy veszélyesebbnek tartja, mint a cseh fővárost. Éppen ezért Jason három nyelven tanul.

Én csak magyarul beszélek Jasonhoz, hisz ez az anyanyelve. A férjem meg ugye, amerikai, ő angolul beszél hozzá, de szeretnénk, ha csehül is megtanulna. Így a két tizenéves mostohalányomat megkértük, hogy próbáljanak csak csehül beszélni a fiamhoz. Bár ők is két anyanyelvűek, ezért egymás közt angolul kommunikálnak, de az imádott öccsükért ezt is megteszik.

Bea Stogel (@beahargitai) által megosztott bejegyzés, Aug 5., 2017, időpont: 3:46 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik