Szórakozás

Whitney Houston drogokkal teli fürdőjéről készült fotóra költött 23 milliót Kanye West

Egyre nehezebb jelzőket találni Kanye West munkásságára. Nem sokkal azután, hogy boldogan kiállt Donald Trump mellett, illetve olyanokat nyilatkozott, hogy a rabszolgaság tulajdonképpen a feketék döntése volt, újabb olyan dolgot tett, amire nincsenek szavak. Most épp milliókat költött egy fotóra, hogy az lehessen Pusha T, Kanye West által producált új albumának borítója. A kép 2006-ban készült Whitney Houston fürdőszobájában, és a mosdó körül drogok láthatók. A fényképet ha minden igaz, a 2012-ben elhunyt énekesnő egyik családtagja készítette.

A People azt írja, a rapper Pusha T egy tévéshow-ban beszélt arról, hogy Kanye West egyik pillanatról a másikra változtatta meg az album borítóját a fenti képre, amiért 85 ezer dollárt, vagyis több mint 23 millió forintot fizetett. A rapper azt mondta, Kanye West úgy fogalmazott, hogy az embereknek ezt a képet kell látniuk, miközben az albumot hallgatják.

Egyébként nem ez az első alkalom , hogy láthatjuk a Whitney Houston fürdőszobájáról készült fenti fotót, azt ugyanis 2006-ban már lehozta egyszer a National Enquirer.

Kiemelt kép: Scott Dudelson/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik