Szórakozás

Ők lesznek a Ninja Warrior új műsorvezetői

Áprilisban már kiderült, hogy folytatódik a TV2 sikerműsora, a Ninja Warriors. Néhány héttel később azt is tudni lehetett, hogy a hármas műsorvezetői csapatból egyedül Till Attila marad a helyén, míg Majkát és Mádai Vivient lecserélik. Akkor felmerült Stohl András és Fresh Andi neve is, de a pletykák nem bizonyultak valósnak.

ninja warrior hungary
Folytatódik a TV2 egyik sikerműsora
Újra beveti a TV2 a Ninja Warrior Hungary című sportvetélkedőjét.

A két új műsorvezető Tilla mellett, Kasza Tibor és Stohl Luca.

Mindketten új kihívásként tekintenek a feladatra.

Hatalmas rajongója vagyok a műsornak, az első évad minden adását a televízió előtt ülve izgultunk végig a feleségemmel, éppen ezért nagyon örültem a felkérésnek. Tillával már számos műsorban találkoztunk, jól ismerjük egymást, de ez lesz az első közös műsorvezetésünk, amit én nagyon izgatottan várok. Amiatt pedig ne aggódjon senki, hogy távol áll tőlem a sport, mert elméletben óriási szakértő vagyok. Bár egy 5 kg-os súlyt nem tudok felemelni, de pontosan tudom, hogyan kellene

– mondta Kasza.

Stohl András lánya pedig különösen izgatott, hogy felfelé ível tévés karrierje.

A Nina Warrior Hungary női műsorvezetőjének lenni óriási szakmai kihívás. Hálás vagyok, hogy felkértek erre a műsorra, ami egy újabb, nagyon fontos lépcsőfoka a műsorvezetői karrieremnek. Az pedig külön öröm, hogy két ilyen rutinos tévéssel dolgozhatok majd együtt. Nagyon várom a forgatásokat!

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik