Szórakozás

Kerónak jegyet kellett vennie saját darabjára

14 év után leveszik a műsorról a Rómeó és Júliát a Budapesti Operettszínházban. Az utolsó előadáson a kirúgott rendező, Kerényi Miklós Gábor is jelen volt a nézők közt, de jegyet kellett vennie a darabra, mint akármelyik mezei látogatónak.

Annak ellenére, hogy szexuális zaklatási botrányai miatt függesztették fel a rendezőt, a Blikk szerint a közönség nagy örömmel fogadta, sokan autogramot kértek tőle. Kero nagyon sajnálja, hogy nem játsszák többet a darabot.

Nagyon feszülten érkeztem, mert nehéz elbúcsúzni egy olyan előadástól, amely életem egyik legfontosabb része. Örültem annak a sikernek, aminek most a tanúja lehettem, de a teljes értetlenség is úrrá lett rajtam. Ez a darab gondolatilag nagyon aktuális, a szereposztása első osztályú, kiemelkedően jók a szólisták, a csapat eszelősen jól dolgozik

– mondta a Blikknek. Az előadás végén a rendezőnek is megköszönték a munkáját, Duda Éva, a koreográfus így beszélt róla:

A legfontosabb, hogy köszönetet mondjunk két fantasztikus, karizmatikus embernek, akik nélkül ez az előadás nem jöhetett volna létre. Nem jönnek színpadra, azt hiszem, de szeretnék egy nagy tapsot Lőrinczy Györgynek és Kerényi Miklós Gábornak.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik