Szórakozás

Béres Alexandra csípőtörést szenvedett szülés közben

A fitneszedző és férje hosszú évekig próbálkoztak a családbővítéssel, amikor közölték velük, hogy sosem lehet közös gyermekük. Amikor már lemondtak róla, kiderült, hogy a lombik program a segítségükre lehet. Így, amikor Béres Alexandra terhes lett, elhatározta, hogy minden pillanatot tudatosan él meg.

Béres Alexandra jóval népszerűbb, mint Rubint Réka
Meglepő, de ez lett a felmérés eredménye.

Imádtam terhes lenni. Nem féltem a szüléstől, pedig mondták, hogy nagyon pici a csípőm, ezzel bajban leszek. Elhatároztam, hogy én szeretnék természetes úton szülni, mert ez az élet rendje. Azt is, hogy ne legyen érzéstelenítés, éljem meg a maga valójában

– kezdte Béres Kandász Andrea Szülőszoba Sztármami című webrea­lity-jében.

A szülés végül hosszúra és rendkívül fájdalmasra nyúlt.

 Hosszú szülésem lett, mert tényleg nagyon szűk volt a csípőm. Szülés közben picit ki is nyílt, lett egy apró törésem, ami miatt fel sem tudtam állni. Két lépést sem tudtam megtenni. Tizenkét órán át vajúdtam érzéstelenítés nélkül. Nem azért, mert ekkora hős vagyok. Végül kértem, mert nagyon fájt, de akkor már nem lehetett. A ki­tolási szakasznál mondták, hogy császározni kell. Azt mondta az orvosom, háromszor nyomhatsz még, aztán megyünk a műtőbe. Sikerült háromból. A férjem fogta a kezemet. Amikor a pici babát rám tették, annyira tetszett, a fér­jemet láttam benne. Tudtam, hogy hozzánk jött. Csoda volt.

(Bors)

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik