Élet-Stílus

Megszereztük a Baukó-Berki balhét kirobbantó videót

Baukó Éva és Berki Krisztián a FEM3 április 12-i élő adásában egymásnak ugrott egy protokollszakértővel történt beszélgetés közben. A csatorna a honlapjára az ominózus jelenet nem került fel, egy olvasónk viszont észrevette Videán és elküldte nekünk.

Baukó Éva különböző fórumokon, többek között nekünk is elmondta a részleteket, amikből nagyjából a következő kép rajzolódik ki: Berki Krisztián élő adásban utalást tett arra, hogy az egykori valóságshow szereplő

nem szakmai okoknak köszönhetően foglalhatja el mellette a műsorvezetői széket.

Két hétig tűkön ültem, annyit kellett ugyanis várni arra, hogy egy olvasónk elküldje a felvételt. Egyből nekiestem.

Lepkepuki

A műsor eleje békésen telt. A két műsorvezető elégikus boldogsággal beszélt arról, hogy végre itt a medvehagymaszezon. Ám pár perc múlva durvulni kezdett a szitu. Berki egy grammatikailag inkorrekt kérdést szögezett a nyugdíjasblúzban feszítő Évának:

Van cukorbetegségre való tüneted?

Megfagyott a levegő, de szerencsére vérprofikkal van dolgunk, az adás gördült tovább. Töredelmesen bevallom, bele-beletekertem a fajsúlyosnál fajsúlyosabb dialógusokba.

Pár témát azért kiemelnék:

  • Homonnay Zsolt meditációval gyógyítja magát
  • A só negatív hatásai
  • Szeressük a szerethetetlent

Amikor Gönczi Gábor tűnt fel a képen, pár másodpercre belefeledkeztem a beszélgetésbe. Az Orbán Viktorra szavazó híradós arról értekezett, hogy A Nagy Duett micsoda meglepetéssel szolgál majd,

konkrétan azzal, hogy a nézők köldöktől lefelé láthatják majd őt.

Ekkor újra beletekertem. A bő kétórás műsor utolsó perceiben megtörténik a várva várt természeti csapás. Mivel húsz másodpercről beszélünk, szeretném precízen visszaidézni a fojtott hangulatú pillanatokat.

Baukó: Krisztián, én is feltennék egy kérdést.

Berki: Nyugodtan.

Baukó: Csak mindig te teszel fel kérdéseket.

Berki: Ezért ülök itt.

Baukó: Én is, csak nem tudok megszólalni.

Berki: Szerintem te másért ülsz itt.

Baukó: Igen, én szerintem másért ülök itt, de erre most ne térjünk ki. Nem akarok összeveszni.

Berki: Velem nem is tudsz.

Íme a lényeg egy coubban:

Nos, ez a harmatos cicázás volt nekünk balhéként beadagolva. Ennél még egy Kasza Tibi Facebook-bejegyzésnek is több az éle.

Megtaláltuk a vendéget, aki ott volt Baukó és Berki összetűzésénél
Baukó Éva még csak nemrég kezdett a Fem3 Café műsorvezetőjeként, de máris összetűzésbe keveredett műsorvezetőtársával, Berki Krisztiánnal. Baukó

Kiemelt kép: fem3.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik