Szórakozás

Kim Kardashian egy drogkereskedelem miatt lecsukott nő kiszabadításáért küzd

Celebek gyakran támogatnak jótékonysági ügyeket, de ez most más, Kim Kardashian valamiért szívügyének érzi, hogy kihozza a börtönből a 62 éves Alicia Johnsont, akit kábítószer-kereskedelemben való részvételért és pénzmosásért ítéltek el.

Kardashian odáig ment, hogy a Fehér Házzal is felvette a kapcsolatot, és addig nem nyugszik, amíg ki nem hozza a nagymamát a börtönből. Az ügyet egyenesen Trump elnök asztalára szeretné tenni. A valóságshow-szereplő celebet megérintette egy videó, melyet a lecsukott nő tett közzé 2017-ben.

Kiderült, hogy azután hozták kapcsolatba kábítószer-kereskedelemmel, miután elvesztette a munkáját, fiát megölték, férje elvált tőle, és otthonából kizárták. Johnson sosem adott el drogot, mindössze üzeneteket továbbított embereknek, mégis életfogytiglanra ítélték.

Kardashian szerint nem igazságos intézkedés az, hogy valaki, aki egyszer rossz döntést hozott, de nem követett el erőszakot senki ellen, nem kaphat újabb esélyt az életben. Azt mondta, neki minden megadatott az életben, és fölöslegesnek érzi anyagi javakra költeni a pénzét, mikor valaki életét is megmentheti vele.

Jelenleg az egyetlen lehetőség, hogy Johnsont kihozza a börtönből, ha Trump elnök megkegyelmez neki. Ezért küzd most Kim Kardashian, elég kevés eséllyel.

Kiemelt kép: Getty Images / Noam Galai

Ajánlott videó

Olvasói sztorik