Szórakozás

Ezt üzeni utálóinak a sztripperből lett rapper

Ha valaki egy kicsit is szemmel tartja a külföldi bulvár híreket, akkor szinte biztos, hogy valamilyen formában találkozott már Cardi B nevével. Ő az az amerikai hölgy, aki sztriptíztáncosnőből lett a világ egyik legsikeresebb női rappere.

Ez a 24 éves ex-sztripper simán lehet Grammy-díjas
Cardi B történelmet írt új számával, bántalmazó kapcsolatából pedig a sötét éjszakába menekült.

A június végén kiadott Bodak Yellow című számát már több mint 490 millióan nézték meg YouTube-on, januárban pedig – bár végül nem ő nyert – két kategóriában is Grammy-díjra jelölték. A március 10-én tartott 2018-as iHeartRadio Music Awards-on viszont sikerült elnyernie a legjobb új előadónak járó szobrot, köszönőbeszédében pedig több mindenkit megemlített.

Úristen! Nagyon sok mindenkinek fogom ezt most megköszönni, hiszen nagyon sok mindenki segített, hogy sikeres legyek. Szeretném megköszönni a csapatomnak, a kiadómnak, a családomnak és a páromnak. Szeretném megköszönni a rajongóimnak, akik akkor is biztatnak, ha valamit rosszul csinálok. És szeretném megköszönni az utálóimnak is, mivel úgyis letöltik a számaimat, hogy meghallgassák őket és beszéljenek róla, de ez nekem csak jó

– mondott köszönetet nevetve a rapper, aki azt is hozzátette, hogy következő albuma áprilisra készül el.

(Kiemelt kép: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik