Szórakozás

Megváltozik Liptai Claudia neve az esküvő után

A műsorvezető hamarosan hozzámegy kisfia édesapjához, az esküvőt azonban egyáltalán nem a hagyományok szerint szervezik. Liptai Claudia például annak ellenére is fehér ruhában lesz, hogy korábban volt már házas, ellenben a lagzin elhagyják a “kötelező elemeket”.

100-120 vendéggel tervezük, ez még kezelhető átlátható létszám mindenkivel tudok majd beszélgetni és táncolni. Egyébként egyetlen helyszínen lesz minden. A hivatalos részét az anyakönyvezetővel, mi már előtte elintézzük. Nem lesz sem menyasszonyszöktetés, sem pedig menyasszonytánc

– mondta a Storynak Liptai, aki mindössze egyszer veszett össze vőlegényével a szervezés során.

Talán ha egyszer veszekedtünk, akkor is miattam. Ádám a nyugalom szobra, ráadásul már ismer, tudja mit kell rám hagyni. Szerencsére én sem feszülök rá minden részletkérdésre és próbálok nem görcsölni az esküvőnk miatt.

Liptai Claudia tisztázta a harmadik gyerek kérdését
A műsorvezető elszólása után, azonnal beindult a találgatás, hogy újra bővülhet a család.

A tévés a súlya miatt nem aggódik, inkább a gyerekei miatt izgul.

Nagyjából 70 kilót kellene fogynom, de majd csak lesz valahogy. Nem koplalok, de tudatosan étkezem, ügyelek arra, hogy minél jobb formában legyek a nagy napon. Bár, ahogy magamat ismerem, minimum négy nyugtatót kell majd bemennem, hogy aznap jól érezzem magam. Nem is a saját dolgom aggaszt, az foglalkoztat, hogy a lányom is jól érezze magát vagy hogy a kisfiam, aki majd a gyűrűket hozza, az apját és engem vegyen célba és nem valamelyik bokor alá hajlítsa be a karikákat.

A műsorvezető a jövőbeni nevét is elárulta a magazinnak:

Semmi nem változik, hacsak az nem, hogy más lesz a nevem. Az esküvő után Pataky Liptai Claudia Katalinnak hívnak majd. Ez persze csak az okmányokban lesz így, a tévében továbbra is Liptai Claudia maradok.

Fotó: Story

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik