Szórakozás

Hajdú Péter elárulta, mihez kezd az Esti Frizbi után

Szerdán vették fel Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorának utolsó részeit az ATV stúdiójában. A hivatalos verzió szerint közös megegyezéssel döntöttek, úgy, hogy másfél év után nem lesz többé Esti Frizbi a csatornán.

Hajdú az utolsó forgatási napon a műsor három részét vette fel, így ebben a hónapban még minden héten láthatóak lesznek a képernyőn.

Nem mondom, hogy közömbös érzés a búcsú. Ez a negyedik szezonunk itt, érzelmileg valamilyen szinten elkezdtem kötődni a csatornához. Nem ez az első szakításom, csatornaváltásom, és nem is az utolsó az életemben

– mondta a 24.hu-nak Hajdú Péter, aki nem esett kétségbe a jövőt illetően.

Szakított Hajdú Péter és az ATV
A műsorvezető a Facebookon jelentette be, hogy véget ér műsora, az Esti Frizbi az ATV-n, illetve elköszön a tévécsatornától. Az ominózus letiltott Deutsch Tamás interjú lehet mögötte.

Nagy esélyt látok arra, hogy tévézni is fogok, de rengeteg más teendőm is van az étterem és az orvosi központ kapcsán. Egy bevásárlóközpont építését is tervezzük két komoly üzletemberrel, szóval nem fogok unatkozni, az biztos. Ha lesz lehetőségem tévézni, akkor folytatni fogom azt is. Ha úgy alakul, hogy nem, akkor a tévézés szünetel. Nem szeretnék olyan megoldásba belemenni, ami nekem nem kedves

– nyilatkozta Hajdú Péter, majd hozzátette: kapott már megkeresést a Frizbi folytatása kapcsán, de csak most, az utolsó felvétel után kezd majd komolyabb tárgyalásokba.

(Kiemelt kép: instagram/hajdu.peter.official)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik