Szórakozás

Szinetár Dóra lemondott szerepeiről kisfia miatt

A közönségkedvenc Rómeó és Júlia lekerül a Budapesti Operettszínház műsoráról, mert Szinetár Dóra még nem érzi magát késznek, hogy kisfia mellől visszatérjen a színházba. Havi 1-2 előadásban azért szerepelni fog. 

Az Ének az esőben című darabban fog szerepelni néhányszor, amíg nem tér vissza térjes munkaidőbe. Megtehetné, mégis kisfia mellett szeretne maradni, aki szeptemberben született Down-szindrómával.

Benji csodálatos kisfiú, mindenki el van ájulva tőle, hogy milyen szépen fejlődik. Vannak fejlődési szakaszok, amelyekben a korát is meghazudtolóan előre jár, végtelenül ügyes, értelmes és okos. Nincs szüksége több törődésre és odafigyelésre, mint egy vele egykorú babának. Nem az ő fejlődése az oka annak, hogy még itthon maradok, nincs extrán igénye rám

mondta a színésznő a Borsnak. Hozzátette, hogy nagyra értékeli munkahelye családbarát hozzáállását:

Egyrészt Marci és Zorka születése után is így tettem, egyszerűen szeretem kiélvezni és kihasználni a babázás minden pillanatát. Nem azért szültem negyvenévesen, hogy aztán azonnal visszaálljak a színpadra. Végtelenül szerencsés vagyok, hogy ebben a tervemben az Operett is támogat, nem minden színház engedi ezt meg a kismamáinak.

Lőrinczy Györgyöt, a színház igazgatóját is megkérdezték, mint szól Szinetár Dóra távolmaradásához, az alábbiakat mondta:

A Budapesti Operettszínház nagy szeretettel várja vissza Dórit, de a kismamára bízza, mikor szeretne visszatérni. Fo­lyamatosan egyeztetésben va­gyunk, idén új premierje nem lesz a színházban, de ha vissza szeretné venni a korábban játszott szerepeit, szívesen várjuk. A legfontosabb azonban az, hogy Dóri minden percét kiélvezze az anyaságnak

Kiemelt kép: Instagram / @szinetardora

Ajánlott videó

Olvasói sztorik